Mandag 27. november satser vi enda hardere digitalt. Det betyr enda flere fordeler for deg som abonnerer på Varingen.

1 minutt - én gang

Denne mandagen innfører vi betalingsløsning. På nettsiden vil du oppdage at det kommer et plusstegn ved en god del av artiklene. Det betyr at bare du som er abonnent kan lese dem.

Har du papiravisen, har du nemlig allerede tilgang til alt på nett.

Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn.

Da må du opprette en aID bruker. Gjør det allerede i dag, så har du full tilgang fra først stund. Det tar 1 minutt å registrere seg og du gjør det kun en gang.

Her registrerer du deg.

Alltid oppdatert

Nå legger vi fortløpende ut alt av nyheter, reportasjer og bildeserier på nettsiden vår. Dermed blir det mer å lese på varingen.no. Du som er abonnent kan lese alt. Så fort du har registrert deg.

Da er du alltid oppdatert om hva som rører seg i bygda vår, både når det gjelder nyheter, politikk, kultur, sport, næringsliv - og resten av godbitene fra lokalsamfunnet.

Og du kan lese Varingen hvor du vil og når du vil. Fra sofakroken, på sydeferie, bussen, toget eller over en kaffekopp på café.

Les avisa kvelden før

I tillegg til all den gode journalistikken på nett, så kan du også lese eAvisen digitalt kvelden før du får avisen i postkassen!

Alt dette er inkludert i abonnementet du allerede har.

På varingen.no finner du e-Avisa. Denne "papirversjonen" kan du bla deg gjennom på mobil, nettbrett eller PC/Mac. Husk at du må laste ned en app først til mobil og nettbrett.

Del avisa med familien

Nå kan du også dele avisa. Inntil fem familiemedlemmer kan knytte seg til familiens abonnement og lese avisen med sin egen aID.

Familiemeldemmer registrerer seg selv fra sin egen pc/Mac, nettprett eller smarttelefon og får tilgang øyeblikkelig ved å klikke på "Få tilgang som familiemedlem".

Du må selvsagt registrere deg først.

– Superenkelt

– Det er superenkelt å opprette en aID bruker, selv om det kanskje høres veldig tekninsk ut. Og det går veldig raskt, sier journalist Liv Seiff.

Alt du trenger å gjøre neste gang du skal inn på varingen.no er å skrive mobilnummer og passord.

Det er samme innlogging, om du vil lese Varingen på nett, lese eAvisen, legge inn en gratulasjon eller et arrangement eller skrive et leserbrev.

Er du ikke abonnent - ja, så er tiden inne for å bli det nå. Alt som rører seg i Nittedal leser du om i Varingen.


Registrer deg og få:

- Mer for pengene gjennom nyhetsdøgnet

- Ferske nyheter på pc, nettbrett og mobil

- Mulighet til å dele abonnementet ditt med familien

- Morgendagens eAvis kvelden før

- Søkbart eAvis-arkiv


Sånn gjør du det:

Gå til varingen.no/registrer

Velg Lag ny bruker

Registrer navn, mobilnummer, epost- adresse og fødselsdato.

Følg punktene videre.

Du har tilgang til eAvisen og alt innhold på varingen.no.