Han har vært på pallen i samtlige cuprenn han har deltatt i denne sesongen. Høydepunktene i sesongen var bronsen i Hovedlandsrennet, samt sølvet i Kvalfossprinten. Dette ga sammenlagtseier i regionscupen, og sørget også for at han var kvalifisert for deltakelse i Bama Young star sist helg.

Der var det veldig høyt nivå på skytingen, og Storms tre bom på første skyting ble for kostbart. Han skjøt feilfritt på den andre, men ble nummer 13 totalt.

Neste sesong rykker Storm opp i juniorklassen, og begynner da med nye utfordringer innen idretten. Da er det konkurranser med gevær på ryggen. Treningen frem mot neste sesong starter allerede tidlig i april, og Storm er veldig motivert for å oppnå sine neste mål.

Tirsdag ble også Try-stafetten gjennomført i Holmenkollen, og dette var også kretsmesterskap for Oslo og Akershus skiskytterkrets. For Nittedal gikk Storm Kristoffer Veitsle første etappe, Filip Cyrèn andre og Gaute Jensen tredje etappe. Det var mange sterke lag med, og hjemmelaget Try vant til slutt foran Nittedal.