GIF fikk det ikke uventet tøft borte mot Lørenskog og tapte 0-2. Lørenskog scoret etter sju minutter og kvarteret før slutt. Når Godset 2 samtidig fylte på målkontoen med fire scoringer i første og tre i andre mandag ettermiddag er avstanden blitt så stor at GIF pr nå må slå Godset med 6-0 på Li 23. oktober for å gå forbi på tabellen.

Håpet er kanskje å kunne redusere måldifferansen hjemme mot Harstad i neste seriekamp, siden GIF vant med solide 8-3 i bortekampen. Harstad kjemper imidlertid for å overleve og har Skjervøy bare tre poeng og tre mål foran seg på oversiden av nedrykksstreken. Deretter skal GIF til Nes og møte Fu/Vo som de slo 2-1 i hjemmekampen.

Godset 2 skal til Lillestrøm i neste runde og møte LSK 2 som de spilte 1-1 mot i seriepremieren. GIF kan jo håpe på litt hjelp her. Deretter tar Godset 2 imot Mjøndalen 2 hjemme til lokaloppgjør. Borte vant Godset 2 med 2-1.

GIF slo Godset 2 med 3-2 i Drammen i sommer, og forhåpentligvis lever spenningen helt fram til 23. oktober når lagene møtes på Li.