De har rike artistkarrierer hver for seg, men dette er første gang Unni Wilhelmsen og Thom Hell kan oppleves på samme scene. Søndagens Flammen-publikum får nye tolkninger fra begges rikholdige skattekiste med musikk, i tillegg til en helt ny låt de har spilt inn sammen.

Folkekjære og allsidige

Unni Wilhelmsen har i snart 25 år reist land og strand rundt i Norge med musikken sin. Med over 2.500 konserter, åtte albumutgivelser, to Spellemannpriser og hits som «Won’t Go Near You Again» og «Anything ‘Bout June» har hun har etablert seg som en av våre mest betydningsfulle låtskrivere og satt solide spor i de fleste nordmenns musikalske hjerter.

Foruten solokarrieren spiller Unni gitar i Di Derre og turnerer for tiden med Steinar Raknes. Hun er ellers kjent fra samarbeid med blant andre Henning Kvitnes, og hun hadde konsert i Flammen sammen med Sol Heilo og Hanne Mari Karlsen for fem år siden. Nå kommer hun med egne låter og i samspill med Herr Hell.

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, låtskriver og produsent har han gitt ut hele ni studioalbum, mottatt tre Spellemannpriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» og vunnet «Det Store Korslaget». I tillegg til sin egen omfattende karriere er Thom Hell kjent fra vellykkede samarbeid med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska.

Nittedals tur

Dette er med andre ord to artister med solide solokarrierer, som i tillegg har hatt suksess i sitt musikalske samarbeid med andre store norske artister. Alt ligger til rette for at denne spennende konstellasjonen Unni Wilhelmsen & Thom Hell vil gi det norske musikkpublikummet store gleder. Søndag kveld er det Nittedals tur.