Ulvegutta kjempet Sveiva i senk

TO BLIDE GUTTER: Kristian Sveen (t.v.) og Kasper Klem la sammen med resten av NIL-gutta ned en enorm arbeidsinnsats i møtet med Sveiva.

TO BLIDE GUTTER: Kristian Sveen (t.v.) og Kasper Klem la sammen med resten av NIL-gutta ned en enorm arbeidsinnsats i møtet med Sveiva. Foto:

Nittedal Wolves satte Sveiva på plass i G13-serien i innebandy og spilte sin beste kamp gjennom tidende. Det ble et tett oppgjør med høyt tempo, en arbeidsinnsats uten like – og et frustrert hjemmelag som pådro seg rødt kort.

DEL

Nittedal Wolves stiller lag i G13-serien denne sesongen, tross at laget kun har én spiller født i denne årsklassen, mens resten er ett år yngre. Sveiva er et etablert lag i denne serien og kjemper alltid i toppen. På søndag fikk de en overraskelse, da NIL-gutta tok den korte veien til Rommen.

Det ble en dramatisk start, da Aksel Felde ble tatt stygt i rundvantet og måtte ut med en skade i ryggen. Heldigvis gikk det fint med Felde, men han kunne ikke fortsette kampen. Kort tid etter slet Aksel Nordbø Sletten med en vond hæl og i en lengre periode spilte laget med åtte utespillere. Men Sletten beit tennene sammen og fullførte.

Hjemmelaget tok ledelsen i kampen, men Wolves slo tilbake og ledet 4-1 da det gjenstod fem minutter. Noe spenning ble det på slutten, men det var en fortjent seier med 4-3 til gjestene i Rommenhallen. Kristian Sveen (2), Otto Lech og Emil Skara satte målene for ulvene, mens Kasper Klem og kaptein Lukas Bøsei serverte ved to anledninger.

– Dette var en fantastisk gjennomført kamp. Jeg har aldri sett gutta så på. Vi fikk en hektisk start med flere skader og spilte til tider med to mindre, men det ga bare gutta et ekstra kick. Kampen var tøff, men vi må regne med mer fysikk i denne serien når vi har valgt å melde på lag, sier en fornøyd trener Arnt Sveen.

Dette var sesongens første seier for NIL-gutta, etter et knepent tap for Ull/Kisa og et klart tap for GIF i de to første kampene.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken