Det startet med løping og skyting hos Fossum i slutten av august. Der vant Storm Kristoffer Veitsle G15, mens Ida Madeleine Fuglset ble nr to i J16.

For et par uker siden var det ny konkurranse med joggesko i Bærumsmarka. Storm vant igjen klassen sin, mens klubbkompis Henrik Omland løp inn til en sterk 2. plass i G16.

Sist ukes stevne i Fet var det tredje og siste i Høstjakta 2020. Denne gangen hadde utøverne rulleski på beina. I J18 klinte Thelma Olea Gaarder til med åtte treff, og det holdt til seier i klassen.

I G16 hadde Nittedal med tre utøvere. Henrik Omland har funnet tilbake skytterformen og vant klassen etter åtte treff og raskeste tid i løypa. Da ble han umulig å slå. Markus Aspevik Hannestad traff også åtte blinker og sikret dobbeltseier. Nittedals tredje skarpskytter, Ådne Fleisje, traff ni av ti blinker og ble nummer fire.

I G15 fikk Storm Kristoffer Veitsle litt utfordringer på standplass i form av at geværet ikke var på plass da han kom inn til skyting, så han måtte vente. Men seks treff og god fart i løypa ga likevel en fin 3. plass.

Skiskytterne håper flere vil bli med på renn utover, og minner om skiskytterskolen som starter tirsdag etter høstferien. Alle som er født 2011 eller tidligere er hjertelig velkommen til Sagerud.