Fartsuka var NM for aldersklassene 2002/03, og Malin kom fra to sølv i de tekniske disiplinene på Norefjell helga før.

Tok trippelt NM-gull

I fartsdisiplinene denne uka ble det imidlertid kun spenning i kombinasjonen. Malin kjørte ikke en optimal kombinasjonsutfor og lå på 3. plass før slalåmen. Der suste hun imidlertid ned til klar bestetid og seiersmarginen ble på rundt halvsekundet. I utfor var hun nesten halvannet sekund foran de to nærmeste konkurrentene og i super-G skilte det tilsvarende til nummer to og over tre sekunder ned til nummer tre.

Junior-NM inngikk i FIS-rennene og Malin var nær ved å gå til topps der også. I NM-utforen var hun bare tre hundredeler bak den svenske jenta som vant FIS-rennet, og i super-G ble det også 2. plass i FIS. I kombinasjonen var Malin 3. raskest, bak to svensker, og i de to øvrige FIS-rennene på Lillehammer ble det 4. plass i super-G og 7. plass i utfor.

Martin Manger var Hakadals representant i guttas NM, og han fikk en fin 6. plass i super-G. Han endte på 22. plass i utfor, mens han kjørte ut i kombinasjonsutforen. I FIS-rennene ble det 24. plass i super-G og 61. plass i utfor. Emil Hagen fikk en 40. plass i FIS-utforen, men kjørte ut i de andre rennene.

Seirer og pallplasser

NM var som sagt innlagt i vanlige FIS-renn, og der dominerte to hakadøler. Jonas Buer gikk til topps både i utforen, kombiutforen og totalt i kombinasjonen etter andreplass i slalåmdelen. Magnus Sande Graff kjørte ned til 9. plass i utforen og 5. plass i kombiutforen, men kjørte ut i kombinasjonsslalåmen.

Da super-G stod på programmet var det imidlertid Magnus som tronet øverst. Han var ett hundredel foran Adrian Minde Hunshammer. Jonas sørget for to hakadøler på pallen med en 3. plass. Og også i det siste super-G-rennet ble det pallplass til HIL. Magnus kjørte ned til 3. plass, mens Jonas nøyde seg med en 12. plass.