Gå til sidens hovedinnhold

Tre av Latters beste til Nittedal

Det blir herlig klubbkveld-stemning når tre av Latters beste komikere inntar Storsalen i Flammen lørdag kveld. Finalen i årets Kulturfaktor-festival blir en kveld med selvironi, dead pan-humor og uimotståelig sjarm signert trioen Christer Torjussen, Jonna Støme og Bjørn Henning Ødegaard.

Christer Torjussen har underholdt landets befolkning i en årrekke. Tobarnsfaren er en av de faste komikerne på Latter i Oslo, og hans varemerke er standup med høy gjenkjennelsesfaktor og selvironi, hvor poengene renner ut i raskt tempo. Christer har blant annet mottatt Komiprisen for beste standup og den prestisjetunge Stå opp-prisen.

Jonna Støme har en unik evne til å finne stor humor i bittesmå hverdagslige ting. I 2010 ble han nominert til Komiprisen for forestillingen «Fargerikt faenskap». Året etter var han en del av publikumssuksessen «HumorGalla», med blant annet Thomas Giertsen og Espen Eckbo på Latters hovedscene. Siden har han underholdt på små og store scener og arrangementer over hele Norge. Jonna har også bred erfaring som programleder på TV.

Bjørn-Henning Ødegaard fikk strålende mottakelse etter Julelatter 2015, og hans bidrag til «Latter Live» på NRK var blant seriens mest populære. Han er en tilbakelent og lun publikumsfavoritt med smarte tekster, overraskende vendinger og stilsikker levering - og en klassisk dead pan-komiker. Som én av to programledere i Konspirasjonspodden, én av Norges største podcaster, når Bjørn-Henning ut til et stort publikum hver uke. I tillegg er han fast inventar på Latters klubbscene.

Rødvin for Dummies

For de som ønsker å gjøre lørdagen til en helaften, innledes den med vinsmaking under kyndig veiledning fra vinkelner Liora Levi i Lillesalen. Uansett om du er helt grønn på vin eller om du er en ekte supersmaker, kan vi love at du kommer til å lære noe her som du ikke kunne fra før. En engasjert Liora vil med humor og varme fortelle om lette rødviner, og det blir smaking av fem spesielt utvalgte eksemplarer av arten.

Du kjenner kanskje Liora Levi best som vindama på God Morgen Norge på TV2. Hun er utdannet vinkelner fra Norsk Sommelierutdannelse og ble uteksaminert med toppkarakterer derfra. I tillegg har hun mottatt utmerkelsene Nordisk mester for vinkelnere (2012) og Norges beste vinkelner (2013).

Kommentarer til denne saken