Storm går i 17-årsklassen, og på lørdagens sprint ble det 6. plass etter to bom i stående for nittedølen. Han var snaue minuttet bak seirende Marius N. Fidjeland fra Sirdal. På søndagens fellesstart endte han på 5. plass, to minutter bak seirende Leander Aunvik fra Trondhjems. Storm skjøt kun tre bom på de tre første skytingene, men fikk fire bom på den siste. I samme klasse ble Gaute Haukvik-Jensen nr 35 på sprinten og 31 på fellesstarten. Det ble seks bom på sprinten og ti på fellesstarten.

4. plass på Sindre

I seniorklassen måtte Sindre Pettersen nøye seg med en 19. plass på sprinten. Fire bom i stående og fem totalt gjorde at han var drøyt halvannet minutt bak Filip Fjeld Andersen fra Geilo. Men på søndagens fellesstart gikk det betydelig bedre for Sindre. Han traff på 17 av 20 skudd og gikk inn til 4. plass, et snaut minutt bak Johannes Dale fra Fet. Dale traff på 19 av 20 skudd og vant foran Martin Uldal fra Birkenes som traff på 18 og Vetle Sjåstad Christiansen fra Geilo som traff på 17 skudd.

Treffsikre Ådne

I 18-årsklassen gjorde Markus Aspevik Hannestad en fin sprint. Med kun tre bom ble han nummer 15, snaue fire minutter bak meget sterke Kasper Å. Kalkenberg fra Skonseng. På fellesstarten ble det 22. plass etter ni bom. I samme klasse gjorde Ådne Fleisje en glimrende innsats på skytebanen under fellesstarten. Kun to bom på 20 skudd var det ingen av de andre deltagerne som kunne matche, de som var nærmest skjøt fem bom. Farten i løypa er imidlertid ikke like høy som hos de beste, så det ble 36. plass på Ådne. På sprinten skjøt han fire bom og ble nr 42.

I klasse 20-22 år ble det 36. plass på sprinten og 26. plass på fellesstarten for Lisa Fergusson Sørlien. Hun skjøt seks bom på sprinten og ti på fellesstarten. Maren Bakken fra Os vant sprinten og Maren Hjelmeseh Kirkeeide fra Markane fellesstarten.