13-årsgutta innledet Adidas Cup med 2-3 mot Heming, men knuste Tune 7-1 og Haugsbygd 12-0. Tre lag i pulja havnet på seks poeng, men GIF og Tune gikk videre. I 16.delsfinalen slo GIF Høvik 5-0 og i 8.delen Stord 2-1 før de ble 3-1 over Fyllingsdalen.

I sluttspillet på Gjøvik i helga slo 13-årsgutta Bønes fra Bergen med 2-1 i sin semifinale. I den andre semifinalen slo Brodd fra Stavanger Donn fra Kristiansand med 3-2. I finalen var imidlertid GIF helt overlegne og vant 4-0 over stavangerlaget.

GIF-gutta vant alle kampene i grunnserien i Akershus, men i KM-sluttspillet har de tapt for Lørenskog. I kveld spiller GIF imidlertid mot ubeseirede Løvenstad, og vinner de den vil fire lag stå med ett tap hver, nemlig GIF, Løvenstad, Ull/Kisa og Lørenskog.

I 19-årsklassen i Adidas Cup var det færre lag med, men GIF slo KFUM og Begby 8-1 i pulja før de spilte 3-3 mot Vålerenga. Dermed var de klare for kvartfinale, der Hønefoss ble knust med 7-0.

I helgas sluttspill slo de Donn fra Kristiansand med 3-1 i semifinalen, mens bergenslaget Askøy slo Strømsgodset 7-5 etter straffer i den andre semien. I finalen vant GIF 2-1 over bergenslaget. I serien blir det trolig 3. plass i 1. divisjon for GIF-gutta, bak Ull/Kisa og Lørenskog.

GIF hadde også med 14-årsgutta i cupen. De ble puljevinnere etter 2-1 over Fjellhamar, 4-2 over Flisa, 5-0 over Elverum og 8-1 over Kolbotn. I 16.delsfinalen ble det straffeseier 8-7 mot Korsvoll, men i 8.delsfinalen ble det stopp mot Gimletroll. I finalen vant Bjarg 3-0 over Vålerenga. GIF ligger på 3. plass i serien før siste kamp mot Ull/Kisa. Vinner de den passerer de motstanderen, men taper de kan de miste 3. plassen til Lørenskog.

En serie som er ferdigspilt er menn 7. divisjon, og der ble det til slutt en suveren kretsmestertittel til GIFs 3. lag. Laget, som var nyopprykket, vant seriefinalen borte mot Lørenskog 3 med 3-1. Et tap mot Lørenskog 3 og en uavgjort mot Sand var hele poengtapet på 18 kamper. Laget hadde et snitt på 6-2 i hver kamp og endte med målforskjellen 113-39. Jonas Ask Mathisen herjet i grønt og scoret hele 34 mål, nesten to pr match.