Nit-Hak vil gjerne kvalifisere seg for den landsomfattende Lerøyserien for 18-åringer, og møter Tromsø og Kristiansand på hjemmebane. Puljevinneren er sikret plass, men også halvparten av toerne kommer med. Her kan målforskjellen fort bli avgjørende.

Mot Bækkelaget hang Nit-Hak med de første 20 minuttene, men laget har de siste kampene hatt en negativ tendens inn mot pause. Så også nå, men den store smellen kom i starten av 2. omgang.

Etter 20 minutter stod det 7-8, men til pause var Bækkelaget foran 10-14. Og det første snaue kvarteret av 2. omgang gikk Bækkelaget fra 11-15 til 11-21. Da ble det bare å fullføre for Nit-Hak. Avstanden var nede i seks mål på 19-25, men det endte 21-31.

Mia Viljugrein og Mia Hokstad scoret fem mål hver, mens Mari Breidalen puttet fire for Nit-Hak. For Bækkelaget scoret Martine Welfler ti og Elin Sunde Tveter sju mål. Nit-Hak hadde tre tominuttere mot Bækkelagets to.

Nit-Haks neste motstander er Tromsø hjemme i Hakadalshallen neste lørdag. På tabellen i 2. divisjon avdeling 1 er Nit-Hak nummer sju med fire poeng på fem kamper, men her har lagene spilt alt fra to til seks kamper. Det er 13 lag i serien og avdelingsvinneren rykker opp mens de tre svakeste rykker ned.