Det norske laget består av Thea Louise Stjernesund, Maria Therese Tviberg, Mina Fürst Holtmann, Timon Haugan, Fabian Wilkens Solheim og Rasmus Windingstad. Men det er bare to menn og to kvinner som kjører i hver omgang.

Det norske laget er seedet som nummer fire bak Østerrike, Sveits og Italia, men foran Frankrike, USA, Tyskland og Slovenia. De øvrige lagene er Canada, Sverige, Slovakia, Tsjekkia, Polen, Russland og China. Med kun 15 lag på start betyr det at toppseedede Østerrike går rett til kvartfinalen.

Norge kjører 8.delsfinale mot Polen, og bør avansere. Da møter de trolig Frankrike i kvartfinalen. Frankrike har Tsjekkia i sin 8.delsfinale. Østerrike skal i kvarten opp mot vinneren av den trolig jevne 8.delsfinalen mellom Slovenia og Canada, og vinneren av denne kvartfinalen møter forhåpentligvis Norge i semien.

I den andre halvdelen er Sverige-Tyskland den mest åpne 8.delsfinalen. Vinneren her møter trolig Sveits i kvartfinalen. I den andre kvartfinalen blir det trolig USA mot Italia. Mange av landene har nominert et sterkt mannskap, men det gjenstår å se hvem som kjører. Men Frankrike har f.eks Tessa Worley og Alexis Pinturault på lista si og Østerrike Johannes Strolz og Katarina Liensberger.