Synne deltok i samtlige langrennskonkurranseri 19/20-årsklassen, og i Lysebotn Opp ble det en flott 3. plass. Hun ble nest beste norske løper, og splittet juniorlandslagsjentene i skiskyting, Emilie Flo og Maren Hjelmeset Kirkeide. I Ålgård Classics, et langløp med staking, ble det 4. plass på Synne. I sprinten ble hun nummer åtte i prologen og ble slått ut i semifinalen.

Lisa satser på skiskyting, men har alltid likt å gå sprintlangrenn, så hun meldte seg derfor på i begge disipliner. Det ble litt vel tett program, med langrennsprolog midt under innskytingen, og tre konkurranser på fredag. Det forstyrret nok litt i forhold til fokus på skytingen.

Lisa ble nr 17 i skiskytternes prolog i klasse 20-22 år. Hun fikk sju strafferunder, men var bare seks sekunder bak 15. plassen som hadde kvalifisert henne til lørdagens fellesstart.

I langrennssprinten kom hun til finalen, og ble der nr fem av åtte løpere etter å ha tatt 4. plass i prologen. Hun lærte mye om å gå i felt i løpet av helga. Blant annet ble det et lite "basketak" mellom to jenter rett foran henne på den siste brua inn mot oppløpet. Det førte til at fire jenter fikk ei luke og medaljeplassen var utenfor rekkevidde.

Julie Jeistad, som vant K19-20 år, fikk stille i kvartfinalen i seniorklassen som "premie". Hun ble der nr 4 i sitt heat, og gjorde seg ikke bort. Lisa slo Julie i kvartfinalen, så man kan jo tolke det som at avstanden til de aller beste ikke er så altfor stor. Så lysten til å gå sprintrenn er blitt enda større etter helga. Bare synd at det arrangeres veldig få langrennssprinter i løpet av en sesong.