Nit-Hak var frekke nok til å ta ledelsen 3-0 i Bodø. Først på 7-6 kom vertene seg foran, men fem minutter før pause stod det 10-10. Etter åtte minutter av 2. omgang hadde imidlertid Junkeren parkert Nit-Hak og ledet 21-10. Minuttene på hver side av pausen har vært Nit-Haks problem i svært mange kamper i år, og i praksis der den endelige måldifferansen har oppstått. De 11 målene som skilte lagene her ble til slutt til en differanse på 14.

Guri Nicolaysen (9) og Andrea Fossli (8) stod for halvparten av scoringene til vertene, men Mia Hokstad på Nit-Hak overgikk begge med hele 11 nettkjenninger. Junkeren tok sin 11. seier av 12 mulige denne sesongen, og Bodø-laget har nå tre poeng til Oppsals 2. lag og seks til Bækkelaget. Disse to har imidlertid en kamp til gode på Junkeren.

For Nit-Haks del venter nå nøkkelkampen mot Tveter. Nit-Hak har fire poeng, mens Østsiden og Tveter står med to poeng. Alle tre ligger pr nå i nedrykk. Derfor er det ekstra viktig at Nit-Hak slår Tveter når østfoldlaget kommer til Lihallen 9. desember. 18. desember går dessuten returoppgjøret mot Vålerenga, som Nit-Hak slo i hjemmekampen i september.