Takket Røde Kors Nittedal: – De bruker både hjertet og hender når de hjelper

TAKKET DE FRIVILLIGE: Fungerende ordfører, Inge Solli (V) takket representantene fra Røde Kors for bistanden de har gitt kommunen. Fra venstre: Inge Solli, Trond Bekken (leder i hjelpekorpset), Rudi Olsen og Hans Petter Tåsåsen.

TAKKET DE FRIVILLIGE: Fungerende ordfører, Inge Solli (V) takket representantene fra Røde Kors for bistanden de har gitt kommunen. Fra venstre: Inge Solli, Trond Bekken (leder i hjelpekorpset), Rudi Olsen og Hans Petter Tåsåsen. Foto:

Røde Kors har bistått Nittedal kommune med håndteringen av koronakrisen. Nå er smittesituasjonen rolig og Røde Kors skal tilbake i vanlig drift.

DEL

– De har hjulpet oss med mottak, pakking og utkjøring av smittevernutstyr. Jeg vil si tusen takk for samarbeidet så langt, og er glad for at Røde Kors stiller opp når vi trenger det mest, sier fungerende ordfører, Inge Solli (V).

Onsdag møtte han representanter fra Røde Kors i Rådhuskjelleren mens de jobbet med å pakke 100 koronasmittesett slik at de er klare til sommeren, og fordeling av utstyr til kommunens enheter.

Hensikten med møtet var å takke de frivillige for den bistand Røde Kors så langt har gitt Nittedal kommune i forbindelse med håndteringen av koronaviruset.

– Røde Kors har gjennom første runde av korona-pandemien vært til stor hjelp for oss, med mottak, pakking og utkjøring av smittevernutstyr. Nå skal Røde Kors tilbake i vanlig drift, samtidig som smittesituasjonen i kommunen er rolig. Erfaringene fra samarbeidet er gode, skriver kommunikasjonsrådgiver i Nittedal kommune, Siri Gjelsvik.

– Det var veldig hyggelig å takke representanter fra Røde Kors for jobben de har gjort, og overrekke dem blomster og lokalprodusert sjokolade. Det er fint å ha frivillige som Røde Kors her i bygda, de hjelper folk som trenger det. Og de bruker både hjertet og hender når de hjelper kommunen og våre innbyggere. Jeg er også veldig glad for at Røde Kors uttrykte at de har hatt et godt samarbeid med Nittedal kommune, og at de gjerne hjelper til ved en senere anledning også, sier Solli.

LAGER: Onsdag jobbet blant annet Hans Petter Tåsåsen og Rudi Olsen med å pakke klart koronasmittesett.

LAGER: Onsdag jobbet blant annet Hans Petter Tåsåsen og Rudi Olsen med å pakke klart koronasmittesett. Foto:

Artikkeltags