Gospelkoret synger med både begeistring, innlevelse og dyktighet, så dette blir en stor opplevelse! Pianist Kristian Kloster Andresen sitter ved pianoet, og kvelden ledes av sokneprest Eivind Ørum.

De siste årene har det blitt avholdt flere sangkvelder i Hakadal kirke. Det har vært kvelder med salmer av blant andre Elias Blix, Lina Sandell og Svein Ellingsen. I tillegg til menighetens egne kirkemusikere har Bygdekoret, profesjonelle sangere og instrumentalister deltatt. Også biskop emeritus Tor Berger Jørgensen har vært med.

Denne torsdagen utforskes en litt annen sjanger. De fleste sangene som skal synges denne kvelden finner vi i den mye brukte sangboka «Rop det ut». I tillegg vil det være både eldre og nyere sanger. Gospelkoret vil opptre med blant annet sanger av de to fremste gospelmusikerne de siste tiårene; Andraé Crouch og Kirk Franklin.

Men de vil også synge mer tradisjonelle salmer sammen med deltakerne, så dette kommer til å bli en variert og rik kveld fra klokka 19.00. Det er gratis inngang, og etterpå er det kirkekaffe i kirkestua, frister soknepresten, som håper både gamle og unge tar turen.