Oscar Danielson er sin egen sjanger, og av mange ansett som Sveriges beste tekstforfatter. Han har da også gitt ut en rekke bøker i tillegg til en håndfull album. Etter «Stockholm i mitt hjärta» (2011) med låten «Besvärjelse» har han fått et stadig større publikum i Norge også, og han har turnert flittig i hele Skandinavia og vært å se på Lindmo og andre norske tv-program.

Oscar Danielson gjestet Nittedal og Flammen for første gang for et par år siden, og henførte da nittedølingene med sin underfundige humor og ærlige tekster. Valget var derfor enkelt da tilbudet om en ny konsert med den tilbakelente svensken bød seg.

Nå kommer han tilbake med en konsert som fremkaller latter, så vel som tårer. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.

– Vi gleder oss til en ny, lun konsert med den stockholmfødte trubaduren, og legger til rette for intim klubbfølelse med småbord og bar inne i Storsalen, sier kulturhusleder Mariann Torsvik.