Gå til sidens hovedinnhold

Svært travel natt for politiet: Mann knuste rute på en bil på Hagan

Politiet har stanset flere fester natt til søndag på grunn av høylytte festdeltakere, og flere er tatt for kjøring mens de var ruspåvirket. Blant annet ble det stanset tre biler med ungdommer i alderen 16-19 år hvor fire, ifølge politiet, skal ha være påvirket av narkotika.

– Det har vært mange meldinger om festbråk i natt, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Nattens hendelser på Romerike i Øst politidistrikt:

Klokken 24:00: To menn ble bortvist fra Jessheim sentrum, fordi de var beruset, og oppførte seg ufint.

Klokken 00:50: En politipatrulje stanset tre biler i Jessheim sentrum. Alle tre førerne ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand og bruk av narkotika. Også en av passasjerene ble anmeldt for bruk av narkotika. Ungdommene er i alderen 16–19 år gamle.

Klokken 01:05: En mann ble bortvist fra Jessheim sentrum fordi han var beruset og kranglete. Han er i begynnelsen av 20-årene fra Lillestrøm kommune.

Klokken 01:50: Politiet måtte avsluttet en fest som plaget naboene på Fjellhamar. Mye støy, skrik og skrål.

Klokken 02:30: Politiet ble tilkalt til privat arrangement i Vormsund. En mann var meget beruset og kranglete. Han hadde også vært i bråk med andre festdeltakere. og endte opp med en sjekk på legevakta.

Klokken 02:30: Melding om husbråk på en hytte i Hurdal, en mann skal ha slått til en kvinne. De to skal være bekjente. Da politiet ankom stedet, hadde mannen forsvunnet. Kvinnen ble tatt hånd om. Forholdet blir anmeldt av politiet.

Klokken 03:00: Melding om at en mann var sett idet han knuste en rute på en bil på Hagan, tok ut ting fra bilen, og løp av gårde. Forholdet blir anmeldt. Politiet har noen spor å jobbe videre med.

Klokken 03:00: En mann var svært beruset og kranglete på en privat adresse på Jessheim. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Han ble kjørt arresten for å sove ut rusen der.

Klokken 03:40: Politiet avsluttet en fest som plaget naboene på Strømmen hvor det var mye støy.

Klokken 03:50: På Årnes hadde en meget beruset mann lagt seg til å sove oppå hagemøblene til kvinnen som bor på stedet. Hagemøblene sto rett under soveromsvinduet til kvinnen. Mannen hadde ingen relasjon til henne. Han bodde rett i nærheten, og ble geleidet hjem av politiet.

Klokken 04:05: Politiet stanset en bil hvor fører ikke har gyldig førerkort. I tillegg mistanke omkjøring i påvirket tilstand. Tatt med til legevakt for blodprøve. Mannen, som er i 20-årene og bosatt i Ullensaker, blir anmeldt for nevnte forhold.

Klokken 04:45: Flere personer lagde kvalm og bråk inne på Esso Jessheim nordgående. De ble bortvist fra stedet av politiet.

Kommentarer til denne saken