Gå til sidens hovedinnhold

Stua17 på karantenefri harryhandel

Denne høsten har vårt lokale storband hentet alle låtene fra söta bror .

– Fordi det finnes såpass mye spennende vokaljazz i vårt naboland, fant medlemmene i bandet ut at det var på tide å framføre stoffet for våre musikkinteresserte venner i Nittedal. For å hjelpe oss har vi denne gangen fått med oss den fantastiske vokalisten Stina Stenerud, forteller en oppglødd dirigent Sindre Sandvik.

– Stina, opprinnelig fra Fetsund, har jobbet mye med musikk fremført av Monica Zetterlund, og storbandkonserten 25. oktober vil da naturlig nok være preget av låtvalg fra hennes spennende karriere. I tillegg vil vi tilby smakebiter fra Lill Lindfors, Abba, Alice Babs, Bo Kaspers orkester, Lisa Ekdahl og Gunnar Svensson. Mye god kosejazz og pop, med andre ord noe for enhver smak, forsikrer Sandvik.

– Konserten er i storsalen i Flammen, og der er det god plass selv med de begrensningene aktivt smittevern medfører. Jeg må virkelig berømme folket i Flammen som står skikkelig på for at konsertene skal gjennomføres med god smittekontroll. Dette blir både trygt og fint, avslutter Sandvik.

Kommentarer til denne saken