Denne helga var det klassene G/J15 og G/J19 som skulle gjøre opp om finalebillettene. I J15 var både NIL og GIF i sluttspillet, i G15 deltok NIL, i J19 GIF og i G19 GIF.

Jenter 15

I jenter 15 ble det spilt serie der de to beste til slutt kvalifiserte seg for NM-finalen. Tunet og Sarpsborg spilte 2-2 innbyrdes og vant resten av kampene, så det blir de to som gjør opp om NM-tittelen. Begge måtte imidlertid slite i kamper mot bygdas lag. Tunet satte seiersmålet 2-1 mot NIL tre sekunder før slutt, og NIL ledet 1-0 mot Sarpsborg før det ble 1-4 til slutt. GIF røyk med klare 1-6 for Tunet, men mot Sarpsborg holdt de 1-1 til det gjenstod tre minutter. Da scoret Sarpsborg to mål på ett minutt og vant 3-1.

Både GIF og NIL knuste Tromsø mmed henholdsvis 18-1 og 17-0 og vant greit mot Vålerenga (6-0 og 4-1). Mot Bærums Verk ledet NIL 3-0, men motstanderen hentet inn forspranget i siste periode og klarte 3-3. GIF utlignet tre ganger mot Verket, men det fjerde målet til Verket ble avgjørende. I bygdeoppgjøret ble det svært målfattig, men NILs scoring mot slutten av første periode ble kampens eneste. NIL endte dermed på 3. og GIF på 5. plass i sluttspillet.

Gutter 15

Blant 15-årsgutta deltok Nittedal i pulje A. De slo Lura 6-1 og Ull/Kisa 7-2, men tapte 5-10 for Greåker, 3-4 for Tunet og 4-6 for Slevik. Greåker vant alle kampene, mens Tunet utenom tap for Greåker slo de øvrige lagene og sikret 2. plassen. I pulje B vant Asker alle kampene, mens Sveiva vant mot de øvrige (Sarpsborg, Bogafjell og Sandnes).

I semifinalen slo imidlertid Tunet Asker 3-0, mens Greåker vant 6-2 over Sveiva. Dermed blir det Tunet mot Greåker i NM-finalen i Sarpsborghallen 22. mai. Sterkt da av Nittedal å holde finalist Tunet til 3-3 langt ut i siste periode. NIL ledet også lenge mot Slevik, men østfoldlaget avgjorde med to mål de siste tre minuttene. NIL ble dermed nummer fire i pulja.

Gutter 19

I G19 ble GIF vinnere av pulje A ettersom de slo Vålerenga 6-2. Begge endte på 12 poeng ettersom GIF kostet på seg å tape 2-0 i siste kamp mot Sandnes, som endte på 10 poeng. GIF slo ellers Bodø 6-1, Stavanger 5-1 og Fredrikstad 3-1. I pulje B vant Tunet alle kampene sine, og Greåker de øvrige mot Ajer, Sunde, Akerselva og Søreide.

I semifinalen knuste Tunet Vålerenga 8-0, mens GIF gikk på et svært forsmedelig tap mot Greåker. GIF ledet 2-0 etter den første perioden, men i andre kom østfoldlaget tilbake og satte seiersmålet 3-2 fire fattige sekunder før slutt!

Jenter 19

I J19 var det bare fire lag med i NM-sluttspillet. Østensjø tapte alle tre kampene, mens Sveiva, Tunet og GIF spilte uavgjort i sine innbyrdes oppgjør. Dermed endte alle disse tre på fem poeng, men fordi Sveivas kamper endte 3-3 kvalifiserte de seg direkte til finalen.

Tunet og GIF spilte 2-2, men Tunet fikk 2. plassen i pulja fordi de vant 7-1 over Østensjø mens GIF nøyde seg med 2-1. Men det betød ingen ting, for lagene skulle uansett møtes i ny kamp for å avgjøre hvem som får møte Sveiva i finalen. Det blir Tunet etter at de slo GIF 5-2 i semifinalen.