Gå til sidens hovedinnhold

Sterk lokal innsats i inne-KM i fotball

Artikkelen er over 1 år gammel

Andre del av inne-KM i fotball ble spilt sist helg. Første del gikk i november, og totalt ble det både seier, finaletap, bronse og mye sluttspill for bygdas lag.

Aller best gjorde GIFs 16-årsgutter det i høst. De tapte faktisk for LSKs 3. lag (2-3) i pulja og gikk videre som puljetoer. Men i sluttspillet gikk de hele veien. De slo Lørenskog 5-3 i 8.delen, Fjellhamar 3-0 i kvarten, LSK 6-3 i semien og Skedsmo hele 7-1 i finalen. GIFs 2. lag gikk også videre som puljetoer, men røyk ut i 8.delsfinalen.

Kom til finalen

Ellers ble det tre finaler med lokalt innslag, men dessverre ble det tap i alle tre. I oldgirls (K29) gikk NIL videre som puljetoer, mens GIF røyk ut. I semien slo NIL Skedsmo 1-0 i semien, men tapte finalen 2-3 mot Kløfta.

I gutter 13 år var det med fem lokale lag. GIF 2 ble puljevinnere og NIL og GIF puljetoere, mens NILs 2. og 3. lag ble slått ut i puljespillet. NIL slo ut GIF med 2-1 i 16.delen og GIF 2 med 3-0 i kvarten. I semien ble Ull/Kisas 2. lag slått med klare 4-0, men i finalen ble det knepent tap med 3-4 mot Ull/Kisas 1. lag.

I gutter 15 år ble GIF puljevinner, Hakadal og Nittedal ble puljetoere, mens GIFs 2. lag ble slått ut. I sluttspillet forsvant NIL allerede i 16.delen, mens HIL røyk i 8.delen. GIF slo Fjellhamar 3-1 i 8.delen, LSKs 2. lag 4-3 i kvarten og Lørenskog 4-2 i semien, men tapte finalen for LSK med 2-1.

Tok bronse

I jenter 14 år ble NIL puljevinner og GIF puljetoer, mens NILs 2. lag ble slått ut. NIL slo ut GIF med 2-1 i kvarten, tapte 1-4 for LSKs 2. lag i semien, men kom tilbake og tok bronsen med 4-0 over Skedsmo.

I jenter 13 år ble NIL puljevinner, mens GIF røyk ut. NIL kom til kvartfinalen, men der ble det stopp med 0-2 mot klassevinnerne fra Fet.

I G19 ble GIF puljevinner og GIF 2 puljetoer. GIF 2 kom til 8.delsfinale, mens GIF røyk ut i kvarten.

I G14 ble GIF puljevinner, mens NIL, NIL 2 og GIF 2 røyk ut. GIF røyk senere ut i kvarten.

I dameklassen ble GIF puljetoer, men de ble slått ut i 8.delsfinalen. NIL, NIL 2 og Varpe ble slått ut i puljespillet.

Kommentarer til denne saken