Gå til sidens hovedinnhold

Stefan (50) er blitt daglig leder for Holmenkollen Skifestival

Nittedøl Stefan Marx har fått jobben med å lede skiarrangementene i Holmenkollen.

– Stefan utmerket seg i en søkerbunke med andre svært kvalifisert kandidater. Han skilte seg ut med sin varierte og spennende bakgrunn, og ikke minst sitt engasjement for vinteridrett og frivillighet, sier styreleder Birger Magnus i Holmenkollen Skifestival AS i ei pressemelding:

– Han har ledet en konsulent- og prosjektorganisasjon innen internasjonalisering og kommersialisering, og de siste årene jobbet mye med idrettsmarkedsføring spesielt innen skiskyting, blant annet for VM og World Cup Skiskyting 2019 i Østersund. Vi tror Stefan vil kunne tilføre og videreutvikle selskapet på en god måte i en tid som sannsynligvis vil være krevende for idrettsarrangører.

Marx bor i Karuslia på Gjelleråsen. Han kommer opprinnelig fra Tyskland, men har bodd i Norge de siste 23 årene. Han har variert og lang erfaring innen ledelse, marked og kommunikasjonsarbeid. Han brenner for frivillig arbeid og er blant annet engasjert i Nittedal Skiskytterlag og i organisasjonskomiteen til Kvalfoss-sprinten som årlig arrangeres i Holmenkollen.

– Det er med stor respekt og ydmykhet jeg nå skal ta fatt på drømmejobben i Holmenkollen. Jeg har vært frivillig under World Cup Skiskyting gjennom flere år i Kollen, og det å nå få stå ved roret, gleder jeg meg veldig til, sier Marx i pressemeldinga:

– Holmenkollen Skifestival har vokst til å bli en av de beste arrangørene i Norge, ja, kanskje hele verden. Med et team og et frivilligapparat i verdensklasse kommer jeg inn i en velfungerende og godt innarbeidet organisasjon. Jeg mener samtidig at jeg har mye å bidra med og gleder meg til å utvikle Holmenkollen Skifestival og arrangementsporteføljen til selskapet videre.

Marx starter i jobben 17. august og tar over stafettpinnen etter Kristin Vestgren Sæterøy, som har hatt stillinga siden selskapet ble opprettet våren 2014.

Holmenkollen Skifestival AS er et arrangørselskap som er heleid av Norges Skiforbund og som arrangerer World Cup Nordisk (Skifest & Raw Air), World Cup Skiskyting, World Cup Alpint (City Event) og Holmenkollen Skishow.

Kommentarer til denne saken