For litt siden dro Varpe BKs dame og herrelag til Malaga for å ta oppkjøringen til årets sesong.

– Turen var en gave i forbindelse med at Varpe fyller 50 år i år. Alle lagene får en aktivitet som takk for god innsats og bidrag i klubben. Denne turen ble brukt til trening, teambuilding og ble avsluttet med miks cup, forteller Natalie Sanchez-Ringnes i Varpe BK.

Hun forteller at dame og herrelaget har trent sammen i mange år.

– Denne turen er med på å styrke det flotte forholdet vi har. I årets sesong stiller damene med to 7-er lag, og på herresiden har man delt opp i et 11-er og et 7-er lag, forteller Sanchez-Ringnes.

Klubben opplyser at de fortsatt er åpne for flere medlemmer, og at man kan ta kontakt med Varpe BK via deres nettsider dersom man er interessert.

– I Varpe har vi en veldig god felles sosial tilhørighet. Den kollektive stemningen er veldig inkluderende, alle tar vare på hverandre. Det er noe man ser på tur, og for oss er det viktigere enn selve idretten, sier trener for herrelaget, Alex Richwood.

Han forteller at turen ble svært vellykket.

– Vi fikk trent bra, og vi hadde et flott opplegg. Og på toppen av det har du ikke minst den sosiale biten, sier Richwood.

Han mener turen gir et godt grunnlag for det kommende lokalderbyet mellom Varpe BK og Nittedal IL. I sesongåpningen 25. april møtes nemlig de to lagene til dyst på Nittedal kunstgress.

– Vi gleder oss veldig til sesongåpningen. Kampene mot Nittedal samler folk og skaper mye engasjement, og det viser hvor viktig idretten er. Det engasjerer voksne og barn, ikke bare i Varpe men også resten av Hakadal og Nittedal, sier Richwood.

– Nå skjer det mye rundt oss i verden, og da kan kanskje idretten være med å gi et avbrekk fra det som skjer, sier treneren.