Oslo, Bergen og Drammen har det, og nå forsøkes det i Nittedal også. Torsdag dras Nittedal Comedy Club i gang i 21-tida med Krutts egen Siw Andresen (og trolig et par venner) på scenen. Ganske mange kjenner henne nok bedre som skuespiller og en del av Nittedal Teaters Teaterlabben. Hun har gått på stand up-kurs og har begynt å samle et knippe lokale potensielle standupere for å kunne by på morsom, bitende stand up her i Nittedal.

Siw skal fortelle litt om mammalivets frustrasjoner og gleder (arbeidstittel for opptredenen er "Hvorfor er det alltid familiemøte på badet hver gang mamma er på do?"), og håper på fullt hus. Krutts rolle i det hele er å by på logistikk, lokaler, scene og tekniske fasiliteter, og på sikt selge billetter.

Har du lyst til å stå på scenen og si noe (eller kjenner noen som burde stå der) er det bare å sende en mail eller stikke innom lokalene for en prat. Målet er å etablere en scene der alle som har noe de vil ha sagt kan komme og more, røre, irritere, overraske og engasjere andre mennesker.