Nittedal-talenter fikk skryt av Thor Hushovd

De talentfulle nittedalsrytterne Markus Aleksander Næss og Hassan Sharis fikk møte sin store helt, Thor Hushovd, under helgens talentsamling i regi av Norges Cykleforbund og Equinor Morgendagens Helter.

De talentfulle nittedalsrytterne Markus Aleksander Næss og Hassan Sharis fikk møte sin store helt, Thor Hushovd, under helgens talentsamling i regi av Norges Cykleforbund og Equinor Morgendagens Helter. Foto:

Cykleklubben Nittedals Markus Aleksander Næss og Hassan Sharis var blant de 30 sykkeltalentene som deltok på årets regionsamling i regi av sykkelforbundet.

DEL

Sammen med Equinor Morgendagens Helter satser Norges Cykleforbund stort på unge sykkeltalenter. Helgens samling for 13-14-åringer var et ledd i denne satsingen.

– Det er en fryd å se så mange dyktige, unge ryttere samlet på ett sted. Jeg er svært imponert over ambisjonsnivået blant Hassan, Markus og de andre syklistene. Jeg er sikker på at vi vil se mer av disse sykkeltalentene fremover, sier Thor Hushovd, ambassadør for Equinor Morgendagens Helter.

Artikkeltags