To finaleklare nittedøler i Landsskytterstevnet

SKYTER FINALE: Helene Olafsen har kvalifisert seg til banefinalen i eldre rekrutt med 249 i den innledende skytingen.

SKYTER FINALE: Helene Olafsen har kvalifisert seg til banefinalen i eldre rekrutt med 249 i den innledende skytingen.

Truls Kluften er i juniorenes feltfinale og Helene Olafsen i banefinalen i eldre rekrutt.

DEL

Truls skjøt 30 treff med 17 innertreff i feltløypa. 45 skyttere i klassen skjøt 30 treff, under Landsskytterstevnet i Stjørdal, som startet fredag sist uke og som varer fram til og med førstkommende fredag.

Les også: Landsskytterstevnet: Truls fylte på feltrunden

Det blir også finale på Helene Olafsen i eldre rekrutt med 249 på bane, men 47 skyttere skjøt maksimale 250 poeng.

Samlet begere

Beger- og medaljelistene er ikke komplette, men de fleste klassene er nå ferdigskutt. Fire av de fem lokale skytterne i klasse 5 fikk beger på "stuper'n".

Sindre Olafsen var best med 9.97 sekunder, men også Knut Atle Sørskogen Stovner, Ketil Gundersen og Daniel Jøndal Listou var raske nok til å få beger i denne øvelsen.

I stangskyting holdt det akkurat til beger med 18 treff for Daniel og Sindre, mens Knut Atle sikret seg minnemedalje med 57 poeng av 60 mulige. Truls Kluften får trolig også beger i juniorenes felthurtigskyting, og det samme gjelder Odd Østerhus i veteran 73 år.

Stang inn og stang ut

I feltskyting og på bane graderes begerne, og 30/17 i felt holdt til stort beger for Truls Kluften i juniorklassen.

249 med 15 innertreff ga middels beger for Helene Olafsen i eldre rekrutt. Ole Martin Tvetbråtens 235 i klasse 2 holdt akkurat til lite beger og det samme gjorde 25/9 i felt. Rune H. Dahl var ett innertreff unna middels beger, men det ble iallfall lite beger i klasse 4 med 28/17.

Per Einar Lundes 229 i klasse 3 holdt til lite beger, mens Bjørn Dahl manglet tre innertreff på beger i V55. For Daniel Jøndal Listou i klasse 5 holdt 29/18 akkurat til middels beger, mens Odd Arne Samdal hadde maks uflaks og var eneste skytter på 29/11 som ble stående uten beger.


Artikkeltags