Skytter-Helene: Strålende fornøyd med 2. plassen

I TOPPEN: Helene Olafsen utmerket seg i Landsskytterstevnet.

I TOPPEN: Helene Olafsen utmerket seg i Landsskytterstevnet. Foto:

Dyktige Helene Olafsen har nådd sine mål for 2018-sesongen.

DEL

Helene Olafsen forteller at hun er strålende fornøyd med finaleskytingen på Landsskytterstevnet fredag. Etter en utrolig spennende omskyting ble hun rangert nummer 2 etter Håkon F. Mathisen. Hakadalsjenta har nådd sine mål for 2018.

Helene oppnådde 1. 350 på bane og vil få 350 sølvmerket og diplom fra DFS, dette på kongestevnet på vei mot LS.

Hun kvalifiserte seg for finale både på bane og felt under Landsskytterstevnet 2018.

– Det skulle selvfølgelig vært utrolig gøy om jeg hadde vunnet, men jeg er strålende fornøyd med gjennomføringen, sier Helene. Til helgen er det revansj på samlagsmesterskapet på Blaker, hvor hun igjen vil treffe årets vinner av LS. Fremover nå er det tid for mye juleskyting, da hun over nyttår skyter juniorprogram.

Junioren Truls Kluften har også skutt finfelt-finale under Landsskytterstevnet i Stjørdal. Innledende hadde han skutt 30/17 og lå dermed på 35. plass. Han skjøt en meget god finale med 12/7, men hadde desverre for lite innetreff til å nå helt til topps og endte dermed på 13 plass av 345 skyttere.

– Vi gratulerer med fantastisk skyting under årets Landsskytterstevnet i Stjørdal, sier Heidi Irene Haug, leder av Nittedal Skytterlag.

22 skyttere hadde maksimale 42 treff.

I feltfinalen i klasse 3-5 skjøt Odd Arne Samdal 12 treff med fem innertreff i finalen. Med 29 som utgangspunkt og 41/5 totalt holdt det til en delt 70. plass og medalje. 37 skyttere hadde 42 treff, mens Odd Arne var en av 81 med 41 treff. Daniel Jøndal Listou hadde også 29 treff som utgangspunkt, men skjøt kun 9/2 i finalen. Med 38/2 havnet han nede på 244. plass av de 300 skytterne.

LES OGSÅ: Helene (15) nummer to i felt-NM.


Artikkeltags