19 lokale drar til Stjørdal

LIKE FØR: Sindre Olafsen (t.v.) og Bjørn Dahl er to av nittedalsskytterne som skal delta på Landsskytterstevnet i år. Stevnet starter i Stjørdal på fredag og varer en drøy uke.

LIKE FØR: Sindre Olafsen (t.v.) og Bjørn Dahl er to av nittedalsskytterne som skal delta på Landsskytterstevnet i år. Stevnet starter i Stjørdal på fredag og varer en drøy uke. Foto:

Fredag starter Landsskytterstevnet, og i år foregår massemønstringen i Stjørdal.

DEL

19 lokale skyttere er påmeldt stevnet, og hele fem mann i klasse 5. Det er Ketil Gundersen, Odd Arne Samdal, Daniel Jøndal Listou, Sindre Olafsen og Knut Atle Sørskogen Stovner.

I klasse 4 stiller Alexander Bengtson, Rune Dahl og Andreas Lunde, i klasse 3 Per Olav Listou, Sondre Nytun Nergård og Per Einar Lunde og i klasse 2 Ole Martin Tvetbråten og Bjørg Margrethe Jøndal.

I junior stiller May-Helene Bengtson og Truls Kluften og i eldre rekrutt Helene Olafsen og Robert Miller. Veteranene er Bjørn Dahl i V55 og Odd Østerhus i V73.

Først ute er 2. klassingene på bane og 4. klassingene i felt fredag 3.8. Kongelaget skal i aksjon 8. august, samlagsskytingen er dagen etter (unntatt for de yngste) og feltfinalene runder av stevnet fredag 10.

Artikkeltags