Innebandy: To seirer og to tap i regionscupfinalene

Artikkelen er over 1 år gammel

Fire GIF-lag hadde spilt seg fram til finale i regionscupen i innebandy. Det endte med to seirer og to tap.

DEL

I jentenes 13-årsklasse hadde GIF et stort spillemessig overtak på Tunet, men det var først etter to målløse perioder det løsnet.
19-3 i skudd sier sitt, og i åpningsminuttet av tredje satte Yvonne Didriksen Widerøe inn GIFs første mål. Omlag midtveis i perioden kom de to øvrige scoringene, som sørget for 3-0 til GIF. Linta Juneed Zafar og Josefine Osland Hermansen scoret med 14 sekunders mellomrom!

I menn senior ble det jevnt mellom GIF og Sagene, men GIF avgjorde til slutt med 5-4. Johan Lindberg scoret GIFs tre første mål, mens Tommy Midtsveen og Christian Kragerud avsluttet ballet. Sagene ledet 1-0 og 4-3, mens GIF var foran på 2-1 og 3-2. Seiersmålet til Kragerud kom drøyt halvannet minutt før slutt.

I G17 ble det også en jevn finale mellom GIF og Tunet. Tunet ledet 2-0 etter første periode og økte til 3-1 i andre. Jørgen Neskvern hadde redusert i starten av andre, og reduserte ytterligere midtveis i perioden før Even Hjelmerud utlignet i åpningsminuttet av tredje. Tunet var imidlertid raskt tilbake i ledelsen, og la også på til 5-3. Jørgen Neskvern satte sitt tredje mål for dagen med snaut tre minutter igjen, men nærmere kom ikke GIF, så det ble finaletap 4-5.

GIF var også i finalen i G12, men her var de uten mulighet mot Asker. Motstanderen scoret tre mål i første før de satte hele seks i andre periode. GIF klarte imidlertid 1-1 i siste periode, da Patrick Oustad reduserte til 1-9 før Asker satte den tiende og siste scoringen i finalen.

Artikkeltags