I helga starter NM-sluttspillet i innebandy

SPILTE FINALE I FJOR: GIFs 15-årsjenter møtte Tunet i NM-finalen i fjor, og lagde spenning etter en svak start. Tunet vant imidlertid 7-4 til slutt.

SPILTE FINALE I FJOR: GIFs 15-årsjenter møtte Tunet i NM-finalen i fjor, og lagde spenning etter en svak start. Tunet vant imidlertid 7-4 til slutt.

Sluttspillet i aldersbestemt innebandy pleier å foregå i mars, men i år starter det allerede nå i januar.

DEL

Finalene spilles i Østfold i slutten av mars, men finalelagene kåres allerede nå, og GIF stiller lag i begge 15- og 17-årsklassene.

Denne helga

17-åringene spiller sine kamper i Stavanger 18.-19. januar. I gutteklassen er det med 16 lag, og GIF møter i sin pulje Ajer, Ålgård og Sveiva.

Sluttspillet i G17 er lagt opp slik at puljevinnerne går rett til kvartfinale, puljetoerne til 8.delsfinale, mens treerne og firerne fra puljene møtes i 16.delsfinale.

Kvartfinaler og semifinaler spilles i løpet av helga, men alle finaler går i Østfold 28.-29. mars.

I J17 er det med ni lag fordelt på to puljer. GIF er i pulja med fire lag og møter Tunet, Holmlia og Sarpsborg. Her blir det en 8.delsfinale mellom de to svakeste i puljene før de åtte gjenstående lagene møtes i kvartfinaler og vinnerne i semifinaler.

Neste helg

Helga etter (25.-26. januar) er det 15-åringenes tur til å spille innledende NM-kamper.

15-årsgutta møtes på Jessheim, og her er det med hele 18 lag. Sluttspillet følger samme opplegg som hos 17-årsgutta, men det må legges til to 16.delsfinaler. GIF er i innledende pulje med fem lag, og møter Grei, Lørenskog, Greåker og Ålgård.

15-årsjentene møtes i Høyenhallen samme helg, og her er det åtte lag fordelt på to puljer og direkte kvartfinaler og semifinaler etter innledende spill.

GIF er i pulje med Bærums Verk Hauger, Tunet og Østensjø/Dverg.

GIF spilte NM-finale i denne klassen i fjor, men tapte da mot Tunet.

Artikkeltags