Hurricanes-lederen gir seg

LEDER SIDEN STARTEN: Jan Tore Hanssen har ledet innebandygruppa HIL Hurricanes siden starten i 2013, men gir seg nå i styret.

LEDER SIDEN STARTEN: Jan Tore Hanssen har ledet innebandygruppa HIL Hurricanes siden starten i 2013, men gir seg nå i styret.

Artikkelen er over 1 år gammel

Jan Tore Hanssen har vært leder for innebandygruppa i Hakadal IL siden starten, men gir seg nå.

DEL

HIL har ikke hatt den samme flyten som Nittedal Wolves lenger syd, men rett før årsmøtet fikk gruppa på plass en styretrio som blant annet inkluderer en tidligere spiller med lang erfaring.

Jan Tore satt det siste året som kasserer sammen med Jonas Eriksen som nestleder og Toyni Kristin Stensen som sekretær, men i og med at innebandygruppa stod uten leder ble det ekstra oppgaver som måtte fylles av de tre.

Fire lag i snitt

Jan Tore fortalte på årsmøtet at de denne sesongen i snitt har hatt fire lag på hver minirunde, to lag i aktivitetsserien, samt et oldgirls-lag. Sistnevnte har akkurat avsluttet serien og endte på 9. plass av 11 lag med ti poeng.

Det er aktivitet i årgangene 2010/11, 2009 og 2007, og særlig 2009-kullet viser en hyggelig utvikling i antall spillere. HIL måtte dessverre trekke herrelaget i 4. divisjon på grunn av for få spillere.

Innebandygruppa består nå totalt av 92 aktive medlemmer. Økonomien er brukbar med et overskudd i 2018 på ca 20.000 kroner.

Ikke nok treningstid

Jan Tore har vært leder siden Hurricanes dro i gang i 2013 og har hatt flere fighter med idrettsrådet om banekapasiteten. Det er fortsatt trangt om plassen, men når den nye hallen står ferdig på Elvetangen i 2021 vil det bedre kapasiteten mye.

Målsetningen for 2019 er ellers å få på plass nytt vant i Hakadalshallen, slik at man kan lage tre småbaner og dermed få flere lag til å trene samtidig.

Kan stoppe frafall

HIL-leder Per Ole Thorsen takket Jan Tore Hanssen for innsatsen, og mente han hadde lagt et godt grunnlag for å ta gruppa videre.

Thorsen pekte på at innebandy passer godt inn sammen med HILs andre sportslige tilbud, og det er en lav terskel for å komme i gang.

– Det er enkelt å spille, og har et stort potensial for å fange opp ungdommer som faller fra i andre idretter. Innebandy har vist at de har sin berettigede plass i idrettslaget vårt, oppsummerte Thorsen.

Jan Tore Hanssen trakk avslutningsvis også fram at klubben har fått fram gode spillere. En av gutta på GIF Fighters 15-årslag, som spiller NM-sluttspill denne helga, startet karrieren nord i dalen.

Artikkeltags