GIF-gutta ute av innebandy-NM

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter tap i straffeslagkonkurransen mot Sandnes torsdag kveld er GIF-gutta ute av NM. Sandnes vant 3-1 i kamper, og møter nå Greåker i semifinalen, mens Sveiva tar imot Tunet i den andre semifinalebolken.

DEL

Greåker slo enkelt ut Sarpsborg, Sveiva var helt overlegne mot Nor 92, mens Tunet vant tre jevne kamper mot Slevik.

GIF tapte 9-13 hjemme mot Sandnes i første kamp og 4-5 borte i andre. I tredje vant de 11-5 i Lihallen, og bronselaget i serien kom også best i gang i fjerde kamp. Etter en målløs første periode ledet de både 2-0 og 3-1 i andre, men stod 3-3 etter 40 minutter. GIF ledet også 4-3 og 6-4 i siste, men Sandnes kom seg opp på 6-6 ved full tid.

Det ble ingen mål på overtid, og dermed måtte det hele avgjøres på straffer. Der var Sandnes best, og dermed var sesongen over for GIF-gutta. GIFs scoringer kom ved Thomas Zaal (2), Robin Norstrøm, Audun Moen Hovin, Tommy Midtsveen og Erlend Bjerknes. GIF hadde tre tominuttere, Sandnes en.

Mens herrene dermed er ute skal GIF-damene i helga spille sluttspill i pulje med serietoer Grei, serietreer Sagene og Bygdø Monolitten i Skøyenhallen.

Neste helg er det 17-åringenes tur. I jenter 17 spiller GIF sluttspill i pulje med Sveiva og Bodø i Høyenhallen (23.-24. mars). Samme helg er 17-årsgutta til GIF i Sarpsborg og møter Slevik, Tunet, Sarpsborg og Skjetne i sin pulje.

Artikkeltags