Fotball: "Topp 3" i mange serier

Fotballseriene er slutt, og også i år endte mange av bygdas lag blant de tre beste i sine serier.

DEL

Hakadal ILs 2. lag vant 4. divisjon i gutter 16, og 1. laget i 3. divisjon endte på 3. plass både i grunnserien og i avdelingsmesterserien. Oldboysen (M34) tok dessuten 3. plass i KM-serien.

I Varpe BK endte det gjenoppståtte A-laget på 4. plass i avdelingsvinnerserien i 9. divisjon, mens damene kom på 6. plass i KM-serien i 7'erfotball.

2. plass i Norway Cup

Nittedal IL måtte trekke A-laget sitt i 5. divisjon, men 2. lagsgutta i 9. divisjon fikk et oppsving på høsten og ble nummer to i avdelingsvinnerserien. 13-årsgutta i 1. divisjon ble nr to i grunnserien, men måtte nøye seg med 6. plass i KM-serien. 19-årsgutta tok 3. plass i 3. divisjon.

NIL har ofte hatt sterke jentelag, og både J13, J14 og J17 spilte 1. divisjon i år. Jenter 13 ble nummer fire, jenter 14 tok 5. plass i grunnserien og 4. plass i KM, og jenter 17 endte som nummer fire. Men det NIL husker aller best fra fotballåret 2018 er selvsagt jentelagets sølv i Norway Cup.

Stjerneseier

Gjelleråsen IF er den største klubben, og var med helt i teten i flere av de beste seriene. Ikke minst imponerte GIF Handikap i Stjerneseriene, der både 3'erlaget og 5'erlaget ble nummer to og 7'erlaget gikk helt til topps. GIF vant dessuten 5'erserien under Landsturneringa.

Hjemme og ute

På kvinnesiden imponerte det nyopprykkede damelaget med en solid 4. plass i 3. divisjon, og jenter 15 dro over til USA for å vinne en cup i Minnesota før de hjemme igjen vant Adidas Cup. I serien tok de fire av seks poeng mot regionalserievinner Stabæk og endte på 3. plass totalt.

Blant gutta imponerte alle seniorlagene. Det nyopprykkede A-laget tok en sterk 6. plass i 3. divisjon, B-laget, som også var nyopprykket, var med i opprykkskampen til 4. divisjon helt til siste runde og ble nummer tre. Og 3. laget kom med i KM-serien i 9. divisjon, der de til slutt endte på 5. plass.

I talentfinale

Gutter 16 hadde både førstelaget og andrelaget i finalen i talentcup på Hamar, og 1. laget ble nummer to i serien. 3. laget vant den innledende serien i 3. divisjon, men måtte nøye seg med 5. plass i avdelingsvinnerserien. I gutter 13 vant GIFs 3. lag 7'erserien, mens 1. laget ble nummer tre i grunnserien i 1. divisjon og nummer to i KM-serien.

I gutter 14 ble det 2. plass i 7'erserien, mens 1. laget endte på 3. plass i 1. divisjon. Og i gutter 19 ble det også 3. plass i 1. divisjon for GIF-gutta.

Artikkeltags