GIF Fighters vant igjen

Med nok en knepen seier nærmer GIF Fighters seg for alvor seriemedalje i eliteserien i innebandy. Nor 92 ble slått 4-3 i Lihallen onsdag.

DEL

GIF scoret på psykologisk viktige tidspunkter i en match som ble jevn etter hvert, selv om skuddene viste klare 35-18 i Fighters favør. De satte 2-1 med 24 sekunder igjen av første periode og 4-2 med 22 sekunder igjen av andre! Robin Norstrøm ga GIF ledelsen i første periode, og etter Nors utligning scoret Thanh Minh Tran rett før første pause. Nor utlignet i andre, men Olav Falkeid satte 3-2 før Bjørn Lundgren puttet det fjerde rett før siste pause. Nor 92 reduserte etter seks minutter av siste periode og fikk også et overtall de siste to minuttene, men GIF red stormen av. I høstkampen stod det uavgjort ved full tid, men GIF vant på straffer. Begge lag pådro seg to tominuttere.

Greåker har full pott, mens avstanden fra GIF og opp til serietoer Sveiva er fem poeng. Ned til Slevik skiller hele åtte poeng, men østfoldlaget har en kamp mindre spilt. GIF møter Tunet hjemme på lørdag, men har etter det på papiret enklere motstandere før de avslutter mot Slevik og Sveiva. Slevik skal på sin side møte både GIF, Sveiva og Greåker i løpet av de fire siste rundene, så med seier mot Tunet ser det svært lyst ut for GIF med tanke på medalje.

Artikkeltags