Bortekamp på tirsdag: GIF Fighters på pallen halvveis?

MER JUBEL? GIF Fighters har hatt en jubelsesong så langt med pallen i sikte etter halvspilt serie.

MER JUBEL? GIF Fighters har hatt en jubelsesong så langt med pallen i sikte etter halvspilt serie. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Vinner GIF tirsdagens bortekamp mot Fredrikstad er de sikret en plass blant de tre beste i eliteserien i innebandy etter halvspilt serie.

DEL

Østfoldlaget har såvidt berget plassen de siste årene, men har likevel stelt i stand trøbbel for GIF. I år har imidlertid GIF et bedre lag, og har dessuten avgjort de jevne kampene til sin fordel. De har imidlertid igjen to tøffe motstandere i Slevik (h) og Sveiva (b) før serien snur, men om GIF gjør en like bra vårsesong som høstsesong kan det bli en virkelig højdare i siste serierunde 2. mars når erkerivalen Sveiva kommer til Lihallen.

Nor 92 har vært nærmest GIF de siste rundene, men laget fra Drammen-området røyk 1-4 for Sveiva og avga også ett poeng før det da de måtte ha straffer for å slå Tunet. Slevik følger deretter, men vant kun 8-5 mot moderate Akerselva. Greåker durer imidlertid på og knuste jumboen Bækkelaget hele 18-3 borte.

Greåker har full pott og topper tabellen med 24 poeng og en kamp mindre spilt enn Sveiva på 23. GIF på 19 har også en match mindre (før møtet med Fredrikstad) og har 19 poeng, mens Nor 92 står med 16 og en kamp mer spilt enn de andre. Deretter følger Slevik med 15 og Sarpsborg med 13. Fredrikstad er nest sist med seks poeng.

Artikkeltags