GIF kjemper om bronse i sesonginnspurten

TOSIFRET MED MÅL: Kristian Bjørndalen står med ti fulltreffere hittil og er nummer fire på toppscorerlista i avdelingen.

TOSIFRET MED MÅL: Kristian Bjørndalen står med ti fulltreffere hittil og er nummer fire på toppscorerlista i avdelingen.

GIFs A-lag i 3. divisjon har funnet høstformen, og lørdag klokka 15 møter de Lørenskog borte i det som langt på vei er en kamp om 3. plassen. Kampen kan du se direkte her på Varingen-tv.

DEL

GIF ligger som nummer fem, men med seier mot Lørenskog er lagene á poeng, og da bør 3. plassen være et mål for resten av sesongen. Det gjenstår fortsatt åtte kamper av sesongen, men med 13-14 poeng ned til nedrykksstreken skal alt virkelig gå galt om dét skal bli aktuelt. Det føltes som om GIF sikret plassen da de slo Skjetten, men med to seirer til er iallfall kontrakten sikret.

GIF er fortsatt ubeseiret hjemme på «Fort Li» etter 18 serierunder, og hjemme har det blitt seks seirer og tre uavgjorte. Med unntak av feilskjæret borte mot Østsiden har GIF gått av banen med full pott i alle fem høstkampene. I forrige runde satte de en stopper for LSK 2s seiersrekke på fire kamper (seier 3-1 på Li), men Lillestrøm-rekruttene har scoret såpass med mål at de likevel topper formtabellen på bedre målscore enn GIF.

Selbak, Skedsmo og Bjørnevatn virker å være på defensiven. Vestfossen ser ut til å berge seg på hjemmepoengene, mens Østsiden taper terreng på mange uavgjorte kamper. Skjetten er langt fra sikre, og fortsetter Valdres' svake form kan også de havne i sumpa til slutt. I toppen har Eidsvold Turn fire poeng på Kvik Halden, og en av dem rykker garantert opp.

Formtabell (poeng i høstens fem kamper til nå):

Lillestrøms 2. lag 12

Gjelleråsen 12

Kvik Halden 10

Godsets 2. lag 10

Eidsvold Turn 8

Kråkerøy 8

Vestfossen 7

Lørenskog 7

Skjetten 6

Østsiden 5

Skedsmo 5

Valdres 4

*Bjørnevatn 1

*Selbak 0

*Bjørnevatn-Selbak spilles først 19.09

Artikkeltags