Super innsats i Dana – nå venter Norway Cup

Artikkelen er over 2 år gammel

De sju lokale lagene i Dana Cup leverte virkelig varene, så nå blir det opp til bygdas deltagere i Norway Cup å følge opp.

DEL

GIF 2. lag blant 12-årsgutta tapte finalen i B-sluttspillet 0-3 mot CM Football Academy etter to kjappe mål imot fra de britiske motstanderne, men gjorde uansett en kjempeinnsats. Nesten like langt i B kom NILs 13-årsjenter. Først i semien måtte de se seg slått 3-2 av Korsvolls 2. lag, som senere tapte finalen 0-2 mot Hinna. Tredje lag i B-sluttspillet var HILs 13-årsgutter som røyk ut i 8.delen mot Follese med 0-2. Motstanderen kom til semien.

GIF hadde tre lag som ble puljevinnere, mens HIL gikk videre til A-sluttspillet som puljetoer. GIFs 16-årsgutter ble stoppet i 8.delen med 0-1 for Gneist, og det samme var tilfelle for 14-årsgutta som røyk 0-2 for Ørn. Gneist røyk i kvarten, men Ørn har spilt seg helt fram til finale mot HamKam. GIFs 1. lag i guttas 12-årsklasse ble stoppet av tyske Play-It Juniors med 0-4 i 16.delen, men tyskerne røyk ut i 8.delen allerede. HILs 11-årsgutter var uheldige og tapte 7-8 etter straffer mot tyske Rugenberger i 16.delen. Tyskerne kom til kvarten.

I Norway Cup stiller GIF fem lag, NIL sju lag, HIL ett og Varpe ett. I tillegg kommer 3v3-lagene under 11 år som spiller kamper neste fredag og lørdag.
En rekke kamper i turneringa overføres, og for vår del dreier det seg i første omgang om GIFs juniorgutters match mot Sandviken søndag formiddag. Den vises live fra kokka 12.40.


Artikkeltags