Ingen fikk idrettsrådets pris i år

Artikkelen er over 1 år gammel

– I år har vi ikke fått inn et eneste forslag til NIR-prisen, opplyste en skuffet nestleder i idrettsrådet, Åse Marit Hansen, på årsmøtet torsdag.

DEL

– Vi vurderte om vi selv skulle foreslå en kandidat, men kom til at vi heller vil presisere overfor klubbene hva kriteriene er, og så eventuelt dele ut to priser i 2020 i stedet, sa Hansen.

Idrettsrådet lanserte sin egen pris (NIR-prisen) på 10.000 kroner i 2016, og Nittedal Hundekjørerklubbs sommerskole fikk prisen første gangen.

I 2017 var det Turkameratenes turkompis-prosjekt som ble belønnet og i fjor var det Nittedal Rulleklubb som fikk litt ekstra heder.

Idrettsrådet har satt opp fire kriterier, og rådet trodde kanskje at mangelen på forslag skyldtes at lagene trodde man måtte oppfylle alle fire. Men det holder med ett.

Kriteriene er at det enten skal være et tilbud som skaper aktivitet på tvers av klubber, geografi eller alder, det må være en fysisk aktivitet, den må være åpen for alle og det kan være et nytt tilbud som trenger litt ekstra fødselshjelp for å slå rot.

Artikkeltags