SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stoke har overtaket på Bournemouth

Stoke og Jese feirer seiersmålet mot Arsenal tidligere denne sesongen.

Stoke og Jese feirer seiersmålet mot Arsenal tidligere denne sesongen. Foto:

Av

Stoke har vunnet seks av de syv siste hjemmekampene mot Bournemouth.

DEL

OddstipsLørdagens oddsprogram er som vanlig dominert av kampene fra de britiske øyene. Det er full runde i Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two. I tillegg er det sesongavslutning i 2.- og 3. divisjon her hjemme på bjerget.

Lørdagskupongen: City er en marerittmotstander

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Stoke - Bournemouth H

Engelsk, Premier League. Å si at Stoke ble utklasset forrige helg ville være en understatement. De fikk pryl av Mancgester City. Pep Guardiolas menn vant hele 2-7, og kampen viste hvor mye bedre City er kvalitetsmessig enn middelhavsfarerne i Premier League.

Stoke er egentlig et brukbart lag, spesielt offensivt. Darren Fletcher, Mame Biram Diouf, Xherdan Shaqiri, Maxim Choupo-Moting og Jesé bidrar til offensiv slagkraft. I bakhånd har de blant andre Berahino og Crouch.

Men Mark Hughes menn har fått en tøff start på sesongen. De ligger helt nede på 17.-plasds, og har kun tatt åtte poeng på de åtte første kampene. På bortebane har det gått skeis for The Potters. De har kun tatt ett poeng på fire bortematcher.

Hjemme på Britannia har de vært bra. De har blant annet vunnet mot Arsenal (1-0) og spilt uavgjort mot Manchester United (1-1). I forrige hjemmekamp slo de Southampton 2-1. Det eneste hjemmetapet så langt denne sesongen kom mot Chelsea. Da tapte de hele 0-4.

Bournemouth skal være en overkommelig motstander for Mark Hughes mannskap. Stoke har vunnet seks av de syv siste hjemmekampene mot dem. Det eneste tapet kom i november i fjor. Da vant Bournemouth 1-0.

Bournemouth-fansen hadde store forhåpninger til denne sesongen etter at laget havnet helt oppe på niendeplass sist sesong, men det har ikke gått slik supporterne håpet på.

The Cherries ligger på nest sisteplass etter åtte serierunder. Statistikken viser én seier, én uavgjort og seks tap så langt. På bortebane har de vært under pari. De har fire strake tap og 1-7 i målforskjell. Det mest bekymringsverdige er at de ikke har klart å score i tre av kampene.

Sjekk vårt forslag til lørdagskupong:

Stoke mangler sannsynligvis Joe Allen på midtbanen, mens unggutten Tom Edwards, Ryan Shawcross og Stephen Ireland definitivt er ute.

Også Bournemouth har en del skader. Ryan Fraser og Callum Wilson er begge usikre, mens Brad Smith, Tyrone Mings og Adam Federici er på skadelisten.

Jeg mener Stoke er klare favoritter i denne kampen. Det største problemet til Stoke innledningsvis er at de har manglet en tydelig målscorer, men i de siste kampene har Mame Biram Diouf vist lovende takter. Han har scoret i de to siste ligakampene. Diouf vil få flere sjanser mot Bournemouth, som har vært det laget i Premier League, som har sluppet motstanderne til flest sjanser innenfor 16-meteren denne sesongen.

Jeg tror på Stoke-seier til 1,97 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 21. oktober:

Stoke City - Bournemouth 1,97 - 3,20 - 3,40 H

Total odds: 1,97