SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Spurs-oppturen fortsetter i cupen

Tottenham's Harry Kane celebrates his second goal against APOEL during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)

Tottenham's Harry Kane celebrates his second goal against APOEL during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) Foto:

Av

Tottenham imponerer.

DEL

MidtukekupongenDet er en flott midtukekupong denne uken. Kampene er hentet fra den engelske ligacupen, den tyske cupen og fra italiensk Serie A.

Bonuspotten har økt ytterlige. Nå er den oppe i 2,4 millioner kroner. Pausepotten er på cirka 230 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 2040.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Tottenham – West Ham H(B)

London-derby. Tottenham imponerer stort. De banket Liverpool hele 4–1 i Premier League i helgen. Spurs er en av kandidatene til å vinne ligacupen. West Ham er i trøbbel. De tapte 0–3 hjemme mot nyopprykkede Brighton fredag. Kan de overraske på Wembley?

2. Chelsea – Everton H

Etter tre kamper på rad uten seier, vant Chelsea 4–2 mot Watford lørdag. Det var en sliteseier. De snudde 1–2 til 4–2 i løpet av de 19 siste minuttene. Det er krise i Everton. Klubben sparket manager Ronald Koeman tidligere denne uken. De får ingen opptur i London.

3. RB Leipzig – Bayern München B(U)

Toppoppgjør i den tyske cupen. Disse lagene ligger på henholdsvis tredje- og annenplass i 1. Bundesliga. Bayern vant begge kampene mot Leipzig sist sesong, men storklubben har ikke imponert i starten av sesongen og de har gitt Anchelotti fyken. Denne blir jevn!

4. Werder Bremen – TSG 1899 Hoffenheim B

Werder Bremen står fortsatt uten seier etter ni serierunder i Bundesliga. De har ikke råd til å satse på cupen. Hoffenheim fortsetter der de slapp sist sesong. De ligger på en flott fjerdeplass i ligaen. De har vunnet de to siste kampene mot Werder, og vinner igjen her.

Sjekk onsdagens singeltips:

Werder kan ikke prioritere cupen 

5. Juventus – Spal 2013 H

Juventus ligger på tredjeplass i Serie A, tre poeng bak serieleder Napoli. De har imponerende 27–9 i målforskjell. Spal rykket opp denne sesongen og har som ventet fått det tøft. De har kun én seier på de ni første serierundene, og ligger på nedrykksplass. Solid H!

6. Genoa – Napoli B

Genoa er havnet i nedrykksstriden. De har kun tatt seks poeng på de ni første serierundene. Napoli er ubeseiret etter ni kamper og topper tabellen i Serie A. De spilte 0–0 i toppkampen mot Inter i helgen. Genoa har ikke vunnet mot Napoli på de ti siste kampene.

7. ChievoVerona – Milan U(HB)

Det var stilt store forventninger til Milan denne sesongen. De kinesiske eierne har brukt flere hundre millioner på nye spillere, men laget ligger på en skuffende 11.-plass. Chievo er to poeng foran dem på tabellen. På bortebane er det ingen grunn til å stole på Milan.

8. Roma – Crotone H

Roma har litt utypisk vunnet alle bortekampene, men hjemme har de tapt to av fire kamper. Crotone bør være en overkommelig oppgave. Gjestene står med 0-1-3 og 2–12 i målforskjell på bortebane. De slipper inn mest mål på bortebane av alle lagene i Serie A.

9. Bologna – Lazio B(U)

Bologna har vært brukbare hjemme. Statistikken viser 1-2-1 og 4–6 i målforskjell. Men: De skal få kjørt seg mot et Lazio-lag som er i kjempeform. Roma-klubben står med seks seire på rad i alle turneringer. Lazio er ubeseiret i de fem siste bortemøtene med Bologna.

10. Fiorentina – Torino H(U)

Fiorentina har kun tapt én av de siste 14 hjemmekampene mot Torino, men tre av de fire siste innbyrdes kampene i Firenze har endt uavgjort. Torino er ute av form. De har kun vunnet én av de fem siste kampene. Gjestene kan ta poeng på Stadio Artemio Franchi.

11. Cagliari – Benevento Calcio H

Det er vanligvis vanskelig å slå Cagliari på Sardinia., men denne sesongen har de kun vunnet én av fire hjemmekamper. De står med fem strake tap før møte med tabelljumboen. Nyopprykkede Benevento har ikke tatt et eneste poeng og har kun scoret to mål så langt.

12. Sassuolo – Udinese H(U)   

Etter det flaue 1-6-tapet mot Lazio har Sassuolo muret igjen bakover. De har holdt nullen i de to siste kampene og tatt fire poeng. Udinese på sin side har tapt fem av de syv siste kampene. De har problemer defensivt. Laget har sluppet inn 21 mål, nest mest i Serie A.