SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Schalke er tilbake på vinnersporet

Schalke's Yevhen Konoplyanka, left, celebrates with Thilo Kehrer after scoring during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and RB Leipzig at the Arena in Gelsenkirchen, Germany, Saturday Aug. 19, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)

Schalke's Yevhen Konoplyanka, left, celebrates with Thilo Kehrer after scoring during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and RB Leipzig at the Arena in Gelsenkirchen, Germany, Saturday Aug. 19, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Av

Schalke har et godt tak på Mainz hjemme i Gelsenkirchen.

DEL

Oddstips Det ble en flott torsdag for Spillsenteret. Singelspillet på Lazio på Juventus til 2,65 i odds satt perfekt. Dermed skaffet vi oss et pent overskudd.

En herlig fredag står foran oss med kamper fra blant annet tysk 1. Bundesliga, engelsk Premier League og fransk Ligue 1. Fredagen er også en fest for de ishockeyinteresserte. Det er nemlig drøssevis med kamper fra forskjellige ligaer i Europa.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Schalke 04 – FSV Mainz H

Tysk, 1. Bundesliga. Det har vært fire tøffe uker for Schalke 04. Laget fra Gelsenkirchen har møtt Bayern München, Hoffenheim og Bayer Leverkusen, før forrige helgs bortekamp mot Hertha.

Etter tap mot Bayern og Hoffenheim og uavgjort mot Leverkusen fikk Schalke en opptur i den tyske hovedstaden. De imponerte stort og vant 2–0 mot Hertha, som pleier å være et av de beste hjemmelagene i 1. Bundesliga.

Før fredagens kamp ligger Schalke på en fin sjetteplass med 13.-poeng, seks poeng bak serieleder Dortmund.

Mainz innehar tiendeplassen, tre poeng bak hjemmelaget. Mainz har heller ikke hatt noe enkelt kampprogram i starten av sesongen, men det har vært enklere enn vertenes.

Mainz er ubeseiret i de tre siste kampene. De har vunnet hjemme mot Hertha og Hamburger SV, og de har spilt uavgjort borte mot Wolfsburg.

Trener Sandro Schwarz er nok fornøyd med tabellplasseringen til laget så langt, og Mainz vil helt sikkert være tilfreds med ett poeng mot Schalke. For Mainz har ikke imponert på bortebane. De står med to tap og én uavgjort så langt. Målforskjellen viser 1–6.

Schalke viser solid hjemmeform. De har kun ett hjemmetap så langt, og det kom mot Bayern München. Problemet til Schalke er forsvarsspillet. Det er ikke helt stødig. De har kun holdt nullen én av de siste åtte kampene hjemme på Veltins Arena. Det viser tydelig hvor skoen trykker.

Jeg tror likevel Schlake vinner hjemme. Den østerrikske landslagsspissen Guido Burgstaller har vært et varp for Schalke. Han kom fra Nürnberg sist sesong og scoret ni mål på 18 kamper, og nå står han med to mål så langt. Men Schalke har flere målscorere, og det gjør det uforutsigbare offensivt. 

Forsvarsspilleren Matija Nastasic er eneste på skadelisten hos Scahlke. Mainz har ingen spillere skadet eller suspendert til denne kampen.

Schalke slo Mainz 1–0 sist lagene møttes i Gelsenkirchen. Det er laget som har hatt hjemmebane som har hatt overtaket i duellene mellom disse lagene.

Jeg stoler på Schalke til flotte 1,75 i odds. Dette blir vårt singeltips, og jeg satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 2025.

Her er vårt singeltips fredag 20. oktober:

Schalke 04 – FSV Mainz 05 1,75 – 3,35 – 4,10 H

Total odds: 1,75