SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

RBK elsker å ydmyke bergenserne

Trondheim  20050510.
Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen med beskjed til Rosenborgs Vegar Eggen Hedenstad under kvalifiseringen til Champions League (2. runde, 2. kamp)  mellom Rosenborg og Dundalk på Lerkendal Stadion.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Trondheim 20050510. Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen med beskjed til Rosenborgs Vegar Eggen Hedenstad under kvalifiseringen til Champions League (2. runde, 2. kamp) mellom Rosenborg og Dundalk på Lerkendal Stadion. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto:

Av

Rosenborg kan bli seriemestre på Brann stadion søndag.

DEL

SøndagskupongenDet er en interessant tippekupong denne søndagen. I Premier League er det storoppgjør mellom Tottenham og Liverpool, og i den norske eliteserien kan Rosenborg sikre seriegullet i Bergen. Det siste er kanskje det mest ydmykende som kan skje for en Brann-supporter.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1655.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Tottenham - Liverpool H(UB)

Tottenham imponerte ikke voldsomt sist helg, men 1-0 mot Bournemouth gir også tre poeng. da ver det mer imponerende med en uavgjort i Madrid! Liverpool hadde sjansene, men klarte ikke å ta ManU. Men mot Maribor løsnet det! Åpen kamp, kjører den hele.

2. Brann - Rosenborg B

Jeg har sagt det før og sier det igjen: Orlovs fravær svekker Brann kraftig. Laget er ikke spillende nok til at Børven får brukt kvalitetende sine. Rosenborg kan faktisk bli seriemestre her, og jeg beklager, Bergen: Brann klarer ikke å stoppe dem. Ikke slik de ser ut nå.

3. Molde - Haugesund H(B)

Molde hadde flest sjanser og tok seieren i overtiden mot Brann sist. Men de var ikke overbevisende, og kunne også tapt. Haugesund er oppe i ryggen på dem med seier her, og det går fint an å score på Molde.

4. Sandefjord - Strømsgodset B

Sandefjord er et bra hjemmelag (7-2-3). Formen er ikke fantastisk, men de er ganske sikre på ny kontrakt, og kan spille med lave skuldre. Men jeg tror uansett ikke det holder mot et Godset som er i knallform og på medaljejakt. Drammenserne har fire strake seire.

5. Sogndal - Sarpsborg 08 (H)B

Sogndal lever farlig, men det er ikke en ukjent situasjon for dem. Spilte en jevn kamp men tapte til slutt for LSK sist. Sarpsborg har tapt en del poeng i det siste, noe som til slutt kan koste dem seriemedaljen. Prøver en ny splitt, her er det fysikk mot spill.

6. Stabæk - Tromsø H(B)

Stabæk tok ett poeng med 2-2 mot Sarpsborg på mandag. Ikke verst uten en skade toppscorer Ohi Omoijuanfo, og nå kommer en svakere motstander. Men Tromsø er desperate, Stabæk er ustabile, det kommer nok en splitt.

7. Viking - Vålerenga (H)B

Tente Viking et lite håp for seg selv med seier sist? Syv poeng opp til kvalik, fem kamper, det er faktisk ikke umulig! Slett ikke sannsynlig, men likevel – siddisene kommer til dundre på. Men Vålerenga er i form, så her kommer jaggu meg bongens fjerde splitt!

8. Kongsvinger - Mjøndalen B

1. divisjon, der Kongsvinger sikret plassen med seier over bunnlaget Elverum sist. Nå kommer 1. divisjons store formlag til Gjemselund. Mjøndalen står med syv strake, og banket Kongsvinger 5-1 i vår. De gjør det for igjen, KIL taper alltid mot topplagene.

9. Levanger - Florø H

Med en god sluttspurt kan Levanger fortsatt nå playoff, men de må de vinne minst to av de tre siste. Og i hvert fall hjemmekampene. Denne skal de uansett ta, for Florø har stoppet helt opp – har ikke vunnet på syv kamper.

10. Wolfsburg - Hoffenheim U(B)

Så Tyskland, der har Wolfsburg prestert å spille uavgjort i fem av åtte kamper. Tre av U-ene har kommet hjemme, og det er ikke så rart – siden de bare har scoret tre mål på Volkswagen Arena. Hoffenheim startet meget bra, men har kun ett poeng på de to siste.

11. Udinese - Juventus B

I Italia har Juventus latt Napoli stikke litt fra i toppen, «Juve» har bare tatt ett poeng på de to siste. Det har de ikke råd til mot et Napoli som storspiller, de må rett og slett «opp på hesten» igjen. Jeg tror middelmådige Udinese bør kunne slås.

12. Leganes - Athletic Bilbao U

I spansk La Liga har Leganes levert en oppsiktsvekkende sesongåpning. Ligger inne på e-cupplass etter 4-2-2 på de åtte første. Bilbao var gode i starten. Så stoppet de opp, før de endelig vant igjen sist. Hjemmelaget er svært gjerrige, med 2-2 i målforskjell hjemme!