SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Porto er undervurdert

Porto's Moussa Marega, left, celebrates his side's first goal with teammate Alex Telles during the Champions League group G soccer match between FC Porto and Besiktas at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte)

Porto's Moussa Marega, left, celebrates his side's first goal with teammate Alex Telles during the Champions League group G soccer match between FC Porto and Besiktas at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte) Foto:

Av

Porto sjokkerte med å slå Monaco 3-0 på bortebane. Tirsdag skal de forsøke å ta en ny skalp.

DEL

OddstipsEtter en glimrende helg, kom vi kraftig ned på jorden igjen mandag. Leicester klarte ikke å kvitte seg med hjemmekomplekset mot West Brom, og AGF raknet da de fikk en spiller utvist tidlig i andre omgang. Dermed gikk det skeis for begge spillforslagene fra Spillsenteret. Dessverre!

Tirsdagens oddsprogram er herlig. Det er åtte kamper fra Mesterligaen. Blant andre Real Madrid, Tottenham og Liverpool er i aksjon, i tillegg er kamper fra League One og League Two i England. Det er en rekke ishockeykamper fra forskjellige europeiske ligaer.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

RB Leipzig - Porto B

Mesterligaen, gruppe G. RB Leipzig tok 1. Bundesliga med storm forrige sesong. Den nyopprykkede klubben stakk av med annenplassen i den tyske toppserien og sørget for at storklubber som Borussia Dortmund endte bak dem på tabellen.

Mesterliga-debutantene har kun tatt ett poeng på de to første kampene i gruppespillet. De start med å spille 1-1 på hjemmebane mot forrige sesongs semifinalister, Monaco. I den andre runden skuffet de stort spillemessig og tapte 0-2 borte mot Besiktas.

RB Leipzig må virkelig skjerpe seg om de skal ta seg videre fra gruppespillet. Ralph Hasenhuettl sine menn tok tre viktige, men uventede poeng da de slo Borussia Dortmund 3-2 på bortebane i helgen. Dermed har RB Leipzig vunnet fem, spilt uavgjort i to og tapt tre kamper så langt denne sesongen. Det er en brukbar statistikk.

Men: Porto blir ingen pushover tirsdag. Portugiserne var elendige på hjemmebane i den første runden, hvor de tapte mot Besiktas. I forrige runde derimot slo Porto tilbake og banket Monaco hele 3-0 borte i fyrstedømme.

De har nå vunnet ni av elleve kamper hittil denne sesongen. Gjestene fra Portugal har klart seg bra på bortebane i Mesterligaen. De har vunnet fire av de siste åtte bortematchene. Tapene har kommet mot lag som Chelsea, Leicester og Juventus.

Porto har scoret i elleve av de siste 15 bortekampene i Mesterligaen, men de har samtidig sluppet inn mål i åtte av de siste elleve.

RB Leipzig er heller ikke kjent for det mest defensive laget i Tyskland. De har faktisk kun klart å holde nullen i én kamp denne sesongen, og de har sluppet inn mål i samtlige hjemmekamper.

Vertene mangler keeper Philipp Kohn og spissen Nicolas Gerrit Kuhn, mens forsvarsspilleren Lukas Klostermann er tvilsom.

Porto på sin side vil antakeligvis måtte klare seg uten keeper Fabiano og angriperen Tiquinho Soares.

Jeg mener Porto nok en gang er undervurdert. Portugiserne har massevis med erfaring fra denne typen kamper, og det kan fort bli avgjørende når lagene møtes i Leipzig. Jeg går for en litt dristig borteseier. Oddsen er nydelige 3,60, og innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips tirsdag 17. oktober:

RB Leipzig - FC Porto 1,87 - 3,30 - 3,60 B

Total odds: 3,60