SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Oddsen på Levante lokker

Real Madrid's Theo Hernandez, foreground, is tackled by Levante's Sergio Postigo during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Sept. 9, 2017. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Francisco Seco)

Real Madrid's Theo Hernandez, foreground, is tackled by Levante's Sergio Postigo during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Sept. 9, 2017. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Francisco Seco) Foto:

Av

Girona må prioritere La Liga-kampen mot Real Madrid til helgen.

DEL

OddstipsLazio sviktet oss ikke, og det gjorde heller ikke Celta Vigo. De sørget for at onsdagens dobbelttips gikk inn til flotte 3,76 i odds. Innsatsen var 100 kroner, og dermed gikk vi med et pent overskudd onsdag, selv vi røk på singeltipset. Det ble i tillegg ti rette på midtukekupongen – igjen, men premien var dessverre kun ti kroner.

Torsdagens oddsprogram byr blant annet på spanske cupkamper, i tillegg er det ishockey fra den norske og svenske eliteserien. Natt til fredag er det en haug med kamper fra NHL.

Torsdagens singeltips: Setter pengene på Tampa i natt

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Girona - Levante B

Spansk, Copa del Rey.  En helt åpen kamp, men bookmakerne har gjort Girona til favoritter. Oddsen på hjemmeseier er 1,90, mens Levante-seier gir flotte 3,55 i odds.

Begge lagene kjemper på nedre halvdel av tabellen, og den spanske cupen er neppe det de prioriterer høyest. Det viktigste for disse to lagene er overleve i La Liga.

Girona ligger etter ni serierunder nede på 15.-plass med ni poeng. De tok en viktig borteseier mot Deportivo La Coruna i mandag som gjorde at de klatret to poeng over nedrykksstreken.

Levante har fått en litt bedre start på sesongen. De har kun tapt to av de ni første kampene i La Liga, som er bra for et nyopprykket lag. Lillebror i Valencia har tatt elleve poeng så langt, og det er nok til en tolvteplass i ligaen.

De har vist at de kan overraske tidligere denne sesongen. Levante har blant annet spilt uavgjort borte mot Real Madrid og Espanyol.

Sjekk torsdagens singeltips:

Setter pengene på Tampa i natt 

Girona har et tøft kampprogram denne uken. De spiller tre kamper på under én uke. Det er faktisk bare 72 timer mellom cupkampen mot Levante i kveld og helgens seriekamp mot Real Madrid. Jeg tror katalanerne vil prioritere ligakampen mot Real, og det kan bety at de hviler nøkkelspillere i kampen mot Levante.

Valencia-laget vil antakeligvis også spare spillere, men de har hatt fem dager med hvile før denne kampen.

Disse lagene har møttes seks ganger de siste ni årene, og Girona har kun vunnet én av gangene. Vertene har heller ikke imponert på hjemmebane. De har kun vunnet to av de siste elleve kampene foran egne fans. Levante spiller mye uavgjort på bortebane. De har fem uavgjorte på de ni siste bortematchene.

Jeg tar en sjanse her, men tror Levante kan vinne denne bortematchen. 3,55 i odds er verdt risikoen. Jeg satser 100 kroner og spillestopp er klokken 2025.

Her er vårt råtips torsdag 26. oktober:

Girona - Levante S 1,90 3,05 3,55 B

Total odds: 3,55