SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Newcastle har fått opp farten

Newcastle United manager Rafael Benitez reacts during the Premier League soccer match at against Liverpool at St James' Park, Newcastle, England, Sunday Oct. 1, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP)

Newcastle United manager Rafael Benitez reacts during the Premier League soccer match at against Liverpool at St James' Park, Newcastle, England, Sunday Oct. 1, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP) Foto:

Palace imponerte sist helg med å slå Chelsea. Lørdag venter en knalltøff bortematch mot Newcastle.

DEL

For andre dag på rad traff vi med singelspillet vårt. Vi stolte på Schalke 04, og de leverte til 1,75 i odds. Fortuna Düsseldorf innfridde i dobbelttipset, men West Ham sviktet totalt. Dermed gikk ikke dobbelttipset vårt inn. Dessverre!

Lørdagens oddsprogram er som vanlig dominert av kampene fra De britiske øyene. Det er full runde i Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two.

Lørdagskupongen: City er en marerittmotstander

Lørdagens singeltips: Stoke har overtaket på Bournemouth

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Newcastle – Crystal Palace H

Engelsk, Premier League. Etter en litt trøblete start på comebacket i Premier League, har Newcastle for alvor begynt å plukke poeng. The Magpies har tre seire, to uavgjorte og kun ett tap på de seks siste kampene.

Tyneside-klubben tok ett sterkt poeng på bortebane mot Southampton forrige helg. Det var lagets andre poengdeling på rad. I sist hjemmekamp spilte Rafa Benitez' menn 1–1 mot Liverpool.

Nå møter Newcastle en motstander de vanligvis har hatt et godt tak på. The Magpies har kun tapt én av de siste 13 liga- og cupkampene mot Palace. Fasiten viser ni seire og tre uavgjorte.

Det er hele 19 år siden Palace eneste seier mot Newcastle i Premier League på bortebane. De vant 2–1 i mars 1998. 

De har ikke blitt noe enklere å slå siden den gang, og i alle fall ikke etter at Rafa Benitez tok over som manager. The Magpies har faktisk kun tapt én gang på St. James Park i Premier League med Benitez som sjef. Stastiskken hans viser fem seire, tre uavgjorte og altså kun ett tap.

Laget fra Nordøst-England har vært solide foran egne fans, hvor de har innkassert syv poeng så langt. Bare Manchester-klubbene, Arsenal og Liverpool har tatt flere poeng på hjemmebane enn dem.

Palace tok en sjokkseier mot regjerende seriemester Chelsea forrige helg. Sør-London-laget vant 2–1 mot Antonio Contes menn. Men jeg tror Roy Hogdsons mannskap kommer raskt ned på jorden igjen.

På bortebane har Palace vært forferdelig svake. The Eagles har tapt de siste seks bortekampene og sluppet inn 18 mål og scoret null(!).

Det siste bortemålet i Premier League scoret Christian Benteke i 2-1-seieren mot Liverpool i april.

Dersom jeg skal støtte meg til statistikken, så er det lite trolig at denne matchen ender uavgjort. Palace har kun spilt uavgjort i én av de siste 28 kampene. De spilte 2–2 mot Leicester i april.

Palace leverte en meget bra kamp mot Chelsea, men jeg tror Contes menn hadde Mesterliga-oppgjøret mot AS Roma i tankene sist helg. Det har ikke Newcastle, og de er gode hjemme foran egne fans.

Newcastle-angriperen Dwight Gayle er skadet, så han kommer ikke til å spille mot sin tidligere arbeidsgiver. Paul Dummett, Massadio Haïdara, Jack Colback og Rolando Aarons er også på skadelisten hos Benitez.

Crystal Palace må avgjøre om de skal spille med Julián Speroni i mål, eller om hanskene skal gis videre til Wayne Hennessey, som ikke spilte kampen mot Chelsea på grunn av en skade. Christian Benteke er fortsatt ute.

Jeg tror ikke Palace klarer å gjenta prestasjonen fra kampen mot Chelsea. Det er alltid lett å falle litt nedpå etter et godt resultat mot et storlag, og det kan også skje med Palace. Jeg går for hjemmeseier til Newcastle. Oddsen er fine 1,88. Den kan brukes som en singel, men vi bruker den i en dobbel.

Sjekk vårt singeltips lørdag:

Stoke har overtaket på Bournemouth 

Shrewsbury Town – Fleetwood Town H

Engelsk, League Two. Hva er likheten mellom Manchester City, Manchester United og Shrewsbury? De er de eneste tre lagene i de fem øverste divisjonene i England som er ubeseiret så langt denne sesongen.

Shrewsbury fortsatte den fantastiske sesongstarten forrige helg da de banket Bristol Rovers hele 4–0. Det var ikke stilt forventninger til Paul Hurst sitt mannskap før sesongen, men forsterkninger i løpet av sommeren har gjort Shrewsbury til en opprykkskandidat.

Før lørdagens kamp mot Uwe Röslers Fleetwood er de ubeseiret i 14 seriekamper på rad, hvor ti av kampene er vunnet. De ligger nå på toppen av tabellen med to poengs forsprang på nummer to.

Hjemmelaget er stinn av selvtillit før lørdagens kamp. De har vunnet seks av de siste syv kampene på New Meadow, og de har scoret 1,85 mål i snitt foran egne fans hittil. Jeg kan ikke se for meg at Fleetwood skal stoppe dem akkurat nå.

Röslers menn overpresterte sist sesong. De gikk så vidt glipp av en direkte opprykksplass, og før lørdagens kamp er de kun ett poeng bak en playoffplass. Det virker som de skal være med i kampen om opprykk også denne sesongen, men jeg tror ikke de tar poeng her.

De er riktignok ubeseiret i de tre siste kampene, men nå møter de tøffere motstand. Defensivt har det sviktet denne sesongen. De har sluppet inn 1,69 mål i snitt så langt.

Jeg tror vertene fortsetter den flotte formen sin. De kan stille med det samme laget som høvlet over Bristol Rovers. Forsvarsspilleren Cian Bolger er suspendert hos Fleetwood. Jeg går for H til 2,00 i odds.

Lørdagens dobbelttips er Newcastle + Shrewsbury. Denne kombinasjonen gir flotte 3,76 i odds. Innsatsen er 100 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt dobbelttips lørdag 21. oktober:

Newcastle United–Crystal Palace 1,88–3,20–3,70 H

Shrewsbury Town–Fleetwood Town 2,00–3,15–3,00 H

Total odds: 3,76