SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool taper ikke i London

Liverpool manager Juergen Klopp applauds fans after Liverpool beat Stoke 2-1 during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, April 8, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)

Liverpool manager Juergen Klopp applauds fans after Liverpool beat Stoke 2-1 during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, April 8, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av

Tottenham har ikke vunnet på de ni siste kampene mot Liverpool

DEL

OddstipsVi traff på lørdagens dobbelttips hvor vi stolte på Shrewsbury og Newcastle. Den ga pene 3,76 i odds og innsatsen var 100 kroner. Stoke innfridde derimot ikke i singeltipset, men vi gikk likevel med en liten pluss.

Vi har en herlig søndag foran oss, med flere interessante kamper fra inn- og utland. I Premier League barker Tottenham og Liverpool sammen på Wembley, merns her hjemme skal Rosenborg forsøke å sikre seriegullet på bortebane i Bergen. Det er også spennende kamper i bunnen av den norske eliteserien, hvor Tromsø spiller en tøff bortekamp mot Stabæk og Viking er vertskap for et revitalisert Vålerenga-lag.

Søndagskupongen: RBK feirer gullet i Bergen

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Tottenham – Liverpool U

Engelsk, Premier League. Tottenham viser fremragende form. Spurs imponerte på bortebane i Mesterligaen tirsdag, da de spilte 1–1 på Santiago Bernabéu mot regjerende Mesterliga-vinner Real Madrid.

Nå har laget fra Nord-London ti kamper på rad uten tap i alle turneringer, men formen i Premier League på den midlertidige hjemmebanen, Wembley, har ikke vært noe å skryte av.

De tok sin første hjemmeseier i ligaen denne sesongen, da de slo Bournemouth 1–0 sist helg. Før den kampen hadde de tapt hjemme mot Chelsea og spilt uavgjort mot Burnley og Swansea.

Liverpool er ingen yndlingsmotstander for Spurs. Tottenham har nemlig gått ni ligakamper på rad uten seier mot Liverpool. Statikken viser seks tap, og de har sluppet inn 22 mål i denne perioden.

Også Spurs-manager Mauricio Pochettino har en dårlig statistikk mot Liverpool. Etter å ha vunnet de to første kampene mot Liverpool i mars 2013 med Southampton, har Pochettino nå syv kamper på rad uten seier mot Merseyside-laget. Fasiten viser tre poengdelinger og fire tap.

Trøsten må være at disse to lagene har hatt en tendens til å spille uavgjort når de møtes. Tre av de fire siste oppgjørene har endt uavgjort. blant annet de to siste kampene i London.

Sjekk vårt forslag til søndagskupong:

RBK feirer gullet i Bergen 

Liverpool banket slovenske Maribor hele 7–0 i Mesterligaen onsdag. Dermed har Jürgen Klopps menn fem kamper på rad uten tap. Den statistikken inkluderer fire bortekamper. Forrige helg dominerte Liverpool totalt, men spilte likevel 0–0 mot Manchester United hjemme på Anfield.

Liverpool har ikke overbevist på bortebane i Premier League, men fasiten viser likevel at de kun har tapt en gang denne sesongen og det kom mot serieleder Manchester City.

Likevel: Bookmakerne holder Tottenham som favoritter.

Begge lagene er sterke offensivt, men jeg forventer likevel ikke noen målfest på Wembley. Tottenham har kun scoret seks mål på sine fire hjemmekamper så langt. Liverpool er ubeseiret i de fire siste ligakampene mot Spurs, og på de kampene har Spurs kun scoret ett mål og Liverpool har ni mål.

Tottenham får tilbake Dele Alli som var suspendert mot Real Madrid i midtuken, men Victor Wanyama, Erik Lamela og Mousa Dembélé er alle ute med skader. Ben Davies er spilleklar, og Danny Rose er også forvente å sitte på benken.

Liverpool mangler Adam Lallana, Sadio Mané og Nathaniel Clyne. Alle er ute med skader.

Jeg tror Liverpool får med seg ett poeng fra London søndag. De har en god statistikk mot Spurs, og den blir neppe ødelagt denne helgen.

Her er vårt råtips søndag 22. oktober:

Tottenham – Liverpool 2,05 – 3,25 – 3,15 U

Total odds: 3,25