SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leicester kvitter seg med hjemmekompleks

Football Soccer Britain - Leicester City v Swansea City - Premier League - King Power Stadium - 27/8/16
Leicester City's Jamie Vardy celebrates scoring their first goal 
Reuters / Darren Staples
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football Soccer Britain - Leicester City v Swansea City - Premier League - King Power Stadium - 27/8/16 Leicester City's Jamie Vardy celebrates scoring their first goal Reuters / Darren Staples Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av

Leicester har ikke vunnet hjemme mot West Brom siden 1994.

DEL

OddstipsSpillsenteret har hatt en knallbra helg. Voi traff på begge singelspillene våre. Lørdag hadde vi uavgjort i storoppgjøret mellom Liverpool og Manchester United (3,20 i odds) og søndag satt singeltipset på Molde til flotte 2,00 i odds. Søndag fikk vi også ti rette på tippekupongen, men det ble kun 40 kroner i premie.

Mandagens langoddsprogram er brukbart. Det er både eliteseriefotball, Premier League, Allsvenskan, La Liga og Serie A på mandagsmenyen.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Leicester - West Brom H

Engelsk, Premier League. Seriemesteren fra 2015-2016-sesongen ligger på nedrykksplass etter syv serierunder.

Leicester har kun tatt fem poeng av 21 mulige. De slo nyopprykkede Brighton i andre serierunde, men siden har det ikke blitt noen tre poengere.

Samtidig skal det sies at Leicester har hatt et tøft kampprogram. Craig Shakespeares menn har møtt Arsenal, Manchester United, Chelsea og Liverpool.

West Brom skal imidlertid være en overkommelig oppgave, men statistikken sier noe annet. Leicester har spilt åtte hjemmekamper på rad i alle turneringer uten å vinne mot WBA. De står med seks tap og to uavgjorte.

Sist The Foxes vant mot West Brom hjemme var på Filbert Street i januar 1994. Det begynner å bli en stund siden. Albion har faktisk scoret i 17 bortekamper mot Leicester. Forrige gang de gikk målløse av banen i en toppseriekamp mot Leicester var tilbake i 1962!

Leicester-manager Craig Shakespeare må snu den negative trenden i ligaen. Laget hans har kun vunnet én av de siste ti ligakampene. De har tre uavgjorte og seks tap.

Men det er håp for Leicester. Jamie Vardy er tilbake hos The Foxes mandag. Den engelske landslagsspissen har scoret i tre av de siste fem ligakampene mot West Brom, men ingen av scoringene har kommet på King Power Stadium. Jeg tror Vardy kan komme til å gjøre noe med den statistikken mandag.

Wilfred Ndidi og Ben Chilwell er også tilgjengelig etter småskader, mens viktige Robert Huth er fortsatt ute. De må i tillegg klare seg uten Matty James.

WBA vant sine to første seriekamper denne sesongen, men nå har de fem strake uten seier. The Baggies har tapt de to siste bortekampene sine.

Laget til Tony Pulis har faktisk kun én borteseier i hele 2017. De slo Burnley 1-0 i august. Statistikken viser fire uavgjorte og hele syv tap.

Det store problemet til West Brom er at scorer for lite. De har kun scoret ti mål på 16 ligakamper siden april.

Pulis sine lag er kjent for å score lite mål. Lagene hans har scoret 316 mål på 317 kamper i Premier League, og det er det laveste scoringssnittet for noen manager som har ledet minst 150 Premier League-kamper.

Nacer Chadli, James Morrison og Hal Robson-Kanu er usikre hos West Bromwich Albion.

Jeg tror at Leicester snur trenden snart, og jeg tror de har gode muligheter til å ta sesongens andre seier hjemme mot et bortesvakt West Brom-lag. Det er på tide at de bryter hjemmeforbannelsen mot WBA. 1,87 i odds på hjemmelaget er brukbart. Jeg satser på Leicester som en singel, og smeller til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt singeltips mandag 16. oktober:

Leicester City - West Bromwich Albion 1,87 - 3,20 - 3,75 H

Total odds: 1,87