SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Lazio er i kjempeform

Lazio's Ciro Immobile celebrates after scoring during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Udinese at the Olympic stadium in Rome, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (Riccardo Antimiani/ANSA via AP)

Lazio's Ciro Immobile celebrates after scoring during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Udinese at the Olympic stadium in Rome, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (Riccardo Antimiani/ANSA via AP) Foto:

Av

Lazio er ubeseiret i ti bortekamper i Europaligaen på rad.

DEL

OddstipsBeklager at vi ikke fikk ut oddstips i går. Sykdom i redaksjonen gjorde dessverre at vi var forhindret fra å levere oddstips, men i dag er vi tilbake.

Det er Europaligaen som dominerer torsdagens oddsprogram, i tillegg er det kamper fra både den norske eliteserien og svensk SHL i ishockey.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Nice - Lazio B

Europaligaen, gruppe K.  Toppoppgjør. Begge lagene har full pott etter de to første kampene, og det laget som vinner denne kampen vil antakeligvis allerede være videre fra gruppespillet.

Nice banket Vitesse 3-0 hjemme i forrige runde, men de har slitt med formen i den hjemlige ligaen etter storseieren mot nederlenderne. Laget fra Den franske rivieraen har tapt de to siste kampene. Først tapte de 2-4 hjemme mot Marseille, og i helgen tapte Nice 0-2 borte mot Montpellier.

Nice vil forsøke å stoppe tapsrekken, men det blir ikke enkelt.

Lazio viser fantastisk form. De har vunnet de fire siste kampene uansett turnering. I helgen slo de regjerende seriemester Juventus 2-1 etter to scoringer av Ciro Immobile.

Italienerne har også vært sterke på bortebane i Europa. Statistikken viser at de er ubeseiret i de ti siste bortekampene i Europaligaen.

Både Nice og Lazio viser flott form i Europaligaen, men Lazio er ubeseiret i tolv av de siste 13 Europaliga-kampene. De viser mer stabilitet enn Nice, og det gjør at jeg tror Roma-klubben vinner torsdagens kamp.

Jeg vet at Nice har gode offensive spillere i Mario Balotelli og Alessane Plea. Balotelli har scoret i tre av de siste fem kampene, og Plea scoret to ganger mot Vitesse. Men jeg tror ikke de klarer å senke et formsterkt Lazio-lag.

Disse lagene har kun møttes én gang tidligere. Det var en treningskamp i 2013. Den vant Lazio 1-0.

Wylan Cyprien er fortsatt skadet hos Nice. Det er også Le Bihan.

Lazio mangler også en rekke spillere på grunn av skader. Jordan Lukaku er usikker, det samme gjelder Marchetti og Wallace. Basta og Anderson er definitivt ute.

Jeg forventer meg et tett og jevnt oppgjør mellom Nice og Lazio, men jeg tror Lazio vinner. De viser best form, og har vært mest stabile. 2,65 i odds på Lazio-seier er ok. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt singeltips torsdag 19. oktober:

Nice - Lazio 2,35 - 3,00 - 2,65 B

Total odds: 2,65