SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan noen stoppe City?

Manchester City og Sergio Aguero er i kjempeform. De er en av bankerne på lørdagskupongen til Spillsenteret.

Manchester City og Sergio Aguero er i kjempeform. De er en av bankerne på lørdagskupongen til Spillsenteret. Foto:

Manchester City er i kalasform.

DEL

LørdagskupongenDet er elleve kamper fra England på lørdagskupongen, og én kamp fra den norske eliteserien. Det er vestlandsderbyet mellom Haugesund og Brann.

Brann vant ikke mot Rosenborg, men herregud så mye bedre det var å se Brann på denne måten enn i de trøstesløse kampene mot Kristiansund og Molde. Alle kampene er tapt, men mot Rosenborg fikk man i hvert fall et ærlig forsøk.

Nå skal Brann til Haugesund, og begge lag er troende til hva som helst. Jeg håper Lars Arne Nilsen & Co på ny går for seier, og uavgjort er heller ikke godt nok i kampen om e-cupplass. Helt åpent, helgardering i kamp 1 på lørdag!

I England banker jeg Chelsea, City, Arsenal og Watford i Premier League, og Cardiff og Sunderland i Championship.

Bonuspotten i tipping fortsetter å øke. Nå er det steget til 2,8 millioner kroner, og pausepotten har passert 280 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Haugesund - Brann  H(UB)

Kampen mot Rosenborg sist var et friskt og godt forsøk fra Branns side, og poengene kunne like godt endt i Bergen. Haugesund tapte fortjent i Molde, og dermed er disse to litt bakpå i kampen om en e-cupplass. Brann er kanskje på oppadgående, helt åpent!

2. Bournemouth - Chelsea  B

Det er spilt ligacup i England i midtuken, men det ser vi helt bort fra, der stiller mange med B-laget. Bournemouth var friske og tok en meget viktig seier over Stoke sist, mens Chelsea spurtet til seier mot Watford. Tror uansett den regjerende mesteren vinner her.

3. West Bromwich - Manchester City  B

West Bromwich har nå spilt syv seriekamper uten seier, og skapte ikke noe som helst i 1-0-tapet mot Southampton sist. Nå kommer elleville Manchester City til The Hawthorns, og det kan ikke bi noe annet enn borteseier. City er fortsatt i kalasform.

4. Liverpool - Huddersfield  H(U)

Hjelpe og trøste for et forsvarsspill Liverpool presterte mot Tottenham! Om de så var fem mann mot to Spurs-angripere, lot de dem herje fritt, helt uten å ta markering! Huddersfield utnyttet tabber i Uniteds forsvar og vant. De kan ta poeng her også!

5. Watford - Stoke  H

Watford hadde Chelsea i kne, men raknet mot slutten. Men her har de en ypperlig sjanse, for Stoke er helt ute og kjøre. Tapt fire av de fem siste, ofte etter stygge scener bakover. Som da Ryan Shawcross ble rundlurt og lagde straffe i tapet mot Bournemouth sist.

6. Arsenal - Swansea  H

Arsenal herjet mot Everton, ikke minst etter at «The Toffees» ble redusert til ti mann. Swansea er omtrent av samme kaliber som det Everton viser for tiden, så dette skal være «mat» for hjemmelaget. Jeg tror de vinner med 3-4 mål!

7. Crystal Palace - West Ham  (H)U

Det ble en kort opptur for Palace, for seieren over Chelsea ble fulgt opp med tap mot Newcastle sist. West Ham er også i hardt vær, åtte poeng på ni kamper kan føre til endringer i manager-stolen. Tidvis helt tannløse i 0-3-tapet mot Brighton sist. Ta med U!

8. Cardiff - Millwall  H

Championship, der Cardiff slo tilbake etter to svake kamper med en sterk borteseier over Middlesbrough. Gjerrige, det har kommet til sammen to mål i deres tre siste seriekamper! Millwall tok en viktig seier over Brimingham sist, men har 0-3-3 borte i høst.

9. Queens Park R - Wolverhampton  (H)B

QPR har ikke vunnet på syv kamper, men fem av dem har endt uavgjort. Wolves er knallgode i år, topper tabellen med tre strake seire. Men mine mange år med tipping gjør at jeg aldri stoler på ulv! QPR er også et helvete å tippe, så jeg kjører en splitt.

10. Norwich - Derby  H(U)

Norwich har endelig begynt å bli tette bakover, manager Daniel Farke har prioritert dette høyere enn forgjenger Alex Neil. Og etter åtte kamper uten tap, fem av dem seire, er de oppe på playoff. Derby er også i bra form, men har bare én borteseier i høst.

11. Fulham - Bolton  H(U)

Fulham røk for Villa sist, og har ett poeng på de to siste. Har selvsagt ambisjoner om både playoff og mer til, og da må Bolton slås. Gjestene hadde syv kamper på rad uten scoring(!), men har så våknet med fire poeng på de to siste.

12. Sunderland - Bristol City  H

Sunderland rotet vekk en 3-1-ledelse mot Brentford sist (3-3). Nå tar de imot et lag som har kommet ned på jorden etter en i overkant god sesongstart. «The Robins» står uten scoring i sine to siste, så dette er en fin sjanse for Sunderland til å reise seg.

asdvbasdfvb