SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Juventus jakter tabelltoppen

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring a goal during the Italian Serie A soccer match between Juventus and Sassuolo at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday, Feb. 4, 2018. Higuain scored an hat trick in Juventus 7 - 0 victory. (Alessandro Di Marco/ANSA via AP)

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring a goal during the Italian Serie A soccer match between Juventus and Sassuolo at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday, Feb. 4, 2018. Higuain scored an hat trick in Juventus 7 - 0 victory. (Alessandro Di Marco/ANSA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Gonzalo Higuain har scoret i de tre siste bortekampene mot Fiorentina, og han kan bli tungen på vektskålen også fredag kveld.

DEL

Oddstips (Siste) Fredagens oddsprogram inneholder flere interessante kamper. I Serie A skal et fremadstormende Juventus spille borte mot Fiorentina, Millwall møter Cardiff i Mesterskapserien, Leipzig møter Augsburg i tysk Bundesliga og i Frankrike skal Marseille spille borte mot St. Etienne. Det er også full runde i fransk Ligue 2 og flere kamper fra nest øverste nivå i tysk fotball.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Fiorentina – Juventus B

Italiensk, Serie A. Storkamp i Firenze fredag. Fiorentina og Juventus er bitre rivaler. Juventus har vært solide de siste tolv ukene. De har ti Serie A-kamper på rad uten tap, hvorav ni er vunnet. Sist Juventus tapte var borte mot Sampdoria 19. november.

De regjerende seriemesterne er nå bare ett poeng bak serleder Napoli, men Fiorentina er et lag som kan skape problemer for Torino-klubben, særlig på hjemmebane. Forrige sesong tapte Juventus 1–2 mot La Viola på Stadio Artemio Franchi, men Fiorintina klarte ikke å hindre at Juventus vant Serie A.

Rivaliseringen mellom de to klubbene er ikke blitt mindre denne sesongen av at Federico Bernardeschi dro fra Firenze til Torino før denne sesongen. Fiorentina ville elske å ødelegge for Juventus i fredagens kamp.

La Viola har falt ned på nedre halvdel av tabellen etter kun én seier på de fem siste kampene, og de trenger tre poeng for å henge med i kampen om en plass i Europaligaen neste sesong.

Med tre poeng kan de klatre opp til niendeplass på tabellen, men de må opp til syvendeplass for å kunne ta en plass i Europaligaen. Dersom de skulle klare å ta en syvendeplass, så vil det være opp til Juve om Fiorentina går til Europaligaen. Det henger sammen med om Juve vinner Coppa Italia. De vant den første semifinalen mot Atalanta 1–0 på bortebane, og Den gamle damen bør cruise inn til finaleplass på hjemmebane.

Juventus har vunnet 13 av de siste 14 kampene i alle turneringer, og de har bare sluppet inn ett mål på de 15 siste kampene i alle turneringer. Det er rett og slett imponerende.

De har også holdt nullen 14 ganger, og det er flest ganger i Serie A denne sesongen.

Juventus har et fryktinngytende lag offensivt med spillere som Higuain, Mandzukic, Matudi, Pjanic og Dybala. Higuain og Dybala har til sammen scoret 27 av Juventus 59 mål.

Etter seks Serie A-kamper på rad uten scoring for Gonzalo Higuaín, har argentineren scoret fire mål på de to siste kampene. Samtidig har han scoret i de tre siste bortekampene mot Fiorentina i Serie A, og han scoret i begge møtene med Firenze-laget sist sesong. Higuain er mannen Fiorentina må stoppe, men jeg tror ikke de klarer det.

Det er flere grunner til å tro på Juventus-seier:

  • Fiorentinahar kun vunnet tre av de siste 32 kampene mot Juventus i Serie A.
  • Juventus er ubeseiret i de siste tolv Serie A-kampene som er spilt på fredager.
  • Fiorentina på sin side har kun vunnet én av de siste syv Serie A-kampene som er spilt på fredager.
  • Juventus er et solid kollektiv defensivt. Det viser også statistikken. De har kun fått 52 skudd mot seg i ligaen i 2017-2018-sesongen. Det er færrest i de fem beste ligaene i Europa.

Jeg føler jeg ganske sikker på at Juventus tar tre poeng i kampen mot Fiorentina, men jeg tror det blir en knapp seier. 1,78 i odds på borteseier er ok, og jeg satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips fredag 9. februar:

Fiorentina–Juventus 3,90–3,15–1,78 B

Total odds: 1,78